Néha túlzásba vinném? 14/L
Figyelt kérdés
Unatkoztam múltkor és végül ilyet kreáltam és anya azt mondta hajlamos vagyok túlzásba vinni.
Szerintetek ez túlzás lenne szilveszterre?
2011. dec. 15. 13:13
11/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és jól is áll.
27 N
12/16 anonim válasza:
Nem túlzás. Én ennél erősebbre szoktam sminkelni magamat hétköznapokra, bár én már 27 éves vagyok. Szerintem szépen megcsináltad.
13/16 anonim válasza:
Hú ez nagyon szép:D elküldenéd privátba, hogyan kell elkészíteni, szilveszterre nagyon jól állna. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Hétköznap semmiképp sem csinálnám meg így szilveszterkor csak barátnőméknél leszünk ottis csak 4en :) De azért az ünnep kedvéért :D
2011. dec. 16. 11:49
15/16 Dr.Helpful válasza:
Nem túlzás...
Akkor anyukád nem látta a kint futkározó 12-13 éves KISLÁNYOKAT akiken több a smink mint a ruha =///
Szilveszterre pláne nem túlzás :)
16/16 Jedwardlove válasza:
szerintem nagyon jó,és nem túlzás! ;) nagyon jó lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!