Hogyan sminkeljem a szememet ha nem egyforma a kettő mérete, az egyik kicsit nagyobb? Nem szoktam túlzásba vinni, max spirált használok, azzal lehet valamit kezdeni?
Szemhéjtust használj szerintem is.
Én szemceruzával húzok vonalat, mert azzal könnyebb nekem.
Amelyik szemed nagyobb, kerekebb azt rajzold cicásra. Amelyik kisebb, hosszúkásabb azt pedig kerekítsd.
Ha a szemed belső, orr felőli sarkába teszel fehéret akkor nagyobbnak tűnik a szemed, megnyitja a tekintetet. A kisebb szem hangsúlyozására lehet ezt alkalmazni, de a nagyobbhoz is kerüljön egy pici. De úgyis meglátod, hogy hogy néz ki jól.
Fekete tus is jó szerintem, de ha nem akarsz feltűnőt akkor barna, az minden alkalomra jó.
Szempillaspirállal úgy tudsz ügyeskedni, hogy a szempilláidat a nagyobb szemednél lefelé, egyenesre keféled. A kisebb szem esetében pedig felfelé, ívesre fésülöd. Nekem ezek váltak be.
Remélem segítettem. Sminkesnek készülök amúgy :)
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettek!
Mondjuk inkább a spirállal próbálkozom azt hiszem,tust még nem próbáltam soha egyrészt,másrészt nem szoktam olyan "erős" sminket feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!