Hogyan tegyem tartósabbá a szemhéjpúderem?
Használok szemhéjalapozót (Essence), tart is, de mire hazaérek összeáll egy redőbe. A reggeli készülődés és hazaérés között kb 9 - 10 óra telik el, nem tudom, hogy más szemhéjalapozók meddig bírják.
Napközben is nézem, de akkor rendben van a sminkem, csak a szemcerka nem, de azt korrigálom.
Hát azért is gyűlik össze,mert olyan formájú a szemhéjad.Gondolom pont egy csíkban van benne ránc(nekem legalábbis).Elég ha izzadsz,vagy füstös helyen vagy,vagy párás az idő,akkor szerintem nem lehet ellene tenni semmit :/
Én hidratálom az arcom sminkelés előtt,aztán teszek az egész szemhéjamra sima alapozót,korrektort és csak utána festem ki szemhéjporral.Elég tartós.De csodát nem kell várni.Amúgy minél kevesebb szemhéjpúdert teszel magadra,anál kevésbé fog elmozdulni szerintem.Szóval használj kevesebb port...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!