Ma vettem Essence szemhéjtust, de borzalmasan maszatolódik. Alig érek hozzá az ujjam hegyével, és már elkenődött az egész. Mivel tudnám "tartósabbá" tenni? Tippek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 19:56
1/5 anonim válasza:
én szemfestékek elött beszoktam púderezni a szememnél :)
3/5 anonim válasza:
szerintem érdemesebb lenne egy megbízhatóbb márkát választanod tusból.
4/5 anonim válasza:
hát én úgy szoktam ha tussal húzom ki a szemem, hogy előtte fekete szemceruzával normálisan kihúzom, és utána meg rá a tus. azért szoktam így mert eleve tartósabb, és a tus meg még fényesít rajta. meg hagyod h egy picit száradjon? lehet még az a baj. meghúzod a vonalat és picit hagyd száradni, lehet az kell neki.
5/5 anonim válasza:
az essence nemjó.meg valószínűleg nemis vízálló amit használsz.keress olyat ami az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!