Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ma vettem Essence szemhéjtust,...

Ma vettem Essence szemhéjtust, de borzalmasan maszatolódik. Alig érek hozzá az ujjam hegyével, és már elkenődött az egész. Mivel tudnám "tartósabbá" tenni? Tippek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
én szemfestékek elött beszoktam púderezni a szememnél :)
2010. ápr. 15. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
a tus maszatolódik...
2010. ápr. 16. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem érdemesebb lenne egy megbízhatóbb márkát választanod tusból.
2010. ápr. 16. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
hát én úgy szoktam ha tussal húzom ki a szemem, hogy előtte fekete szemceruzával normálisan kihúzom, és utána meg rá a tus. azért szoktam így mert eleve tartósabb, és a tus meg még fényesít rajta. meg hagyod h egy picit száradjon? lehet még az a baj. meghúzod a vonalat és picit hagyd száradni, lehet az kell neki.
2010. ápr. 16. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
az essence nemjó.meg valószínűleg nemis vízálló amit használsz.keress olyat ami az.
2010. ápr. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!