Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elmentem a Rossmannba, púderér...

Elmentem a Rossmannba, púderért. Kipróbáltam TESTER termékeket,5-öt és mindegyiket szépen visszaraktam a helyére, kupakkal. Az eladós meg rámförmedt hogy mit képzelek, sőt még egy biztonsági őr is odajött és helyeselt Mért nem tisztelik a gyerekeket?

Figyelt kérdés
A mellettem álló többi vásárló nő is ugyanúgy próbálgatott mint én.Rájuk nem szóltak,gondolom mert felnőttek...Nagyon megalázó volt,főleg hogy még a biztonsági őr is ellenem volt.Mindenki engem bámult.Pedig tényleg vásároltam,bennt volt a kosaramban a cucc.És akkor a többiekre mért nem szóltak rá?Mit csináljak ilyen helyzetben?
2009. máj. 15. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Van nekem is egy Rossmanos sztorim...engem meg kiküldött az üzletböl a biztonsági őr csak azért mert elfelejtettem kosarat vinni:S

nagyon szemetek a Rossamanosok....azóta is a dm-be járok:D

2009. máj. 16. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is van néhány elado és biztonsági őr a rossmannokba,akiket a hátam közepére sem kivánok..egyszer bementem az egyik ominozus"kedvenc"rossmannomba és kivolt rakva egy teszter parfüm,elövettem a kis pálcikát ráfujtam szagolgattam,odajön egy őr,hogy mit képzelek,ne fujkáljam ki mindet:O:O:Omondom EZ AZÉRT VAN ITT H ÉN KIFUJKÁLJAM!!!erre kiakart vinni!!elkértem a panaszkönyvet és oylan szöveget fogalmaztam meg benne,hogy a kis bajszos biztonsági őr azota is köszön és kinálgatja a parfümöket nekem,ha bemegyek!!!!direkt azért is odajárok!!!!utálnak is:P:P:Pnehogy már a nyul vigye a puskát..:P
2009. jún. 12. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt én is ki fogom próbálni! xD
2009. jún. 12. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!