Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Por állagú laza púder sötétebb...

Por állagú laza púder sötétebb bőrre? Fontos!

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ilyen por állagú púdert; [link]

De csak két halvány árnyalatban találtam és más márkából is csak átlátszót találok de nem tudom félek hogy az átlátszó nem lesz olyan "átlátszó" és kiszürkít vagy fehérít..Jó lehet a halvány is az én sötétebb alapozóm fölé?

Egyébként nem annyira sötét a bőröm enyhén szolis (mac nc40).

2011. dec. 7. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is pont ma néztem pont ezeket!:) Nálunk is csak 2 árnyalat van, és a 2 legvilágosabb és nekem is kicsit sötétebb a bőröm; nálam mind2 nagyon világos volt. Szerintem nem lesz jó a sötétebb alapozódhoz, én sajnos befürödtem ma egy Camouflage-zsal, pedig még ki is próbáltam, de mégiscsak világosabb volt, mint ami kellett volna.., ez szerintem akármelyik teszterrel előfordulhat..

Ráadásul asszem ez egy elég nagy kiszerelés, 20 gr-os, ugye? Úgyhogy szerintem megéri várni egy kicsit, hátha hoznak sötétebbet(legalábbis én abban reménykedek), mert le fog sápítani, az meg hazavágja az egész sminkedet!:(

2011. dec. 7. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne a helyi dm-ben keresgélj pl. Márkásabb cuccok között nagyobb a színválaszték, Douglasban, Marionnaud-ban, Müllerben nézz szét. Esetleg ha külföldön jársz...? Mert európa erre a felére nem nagyon hoznak be pl. afroamerikaiaknak való árnyalatokat, mert kevés rá a kereslet.

Mac, Chanel, NYX, Bobby Brown tuti van sötétebb árnyalatokban is. (ajánlom a NYX-et, annyira nem drága, és sok árnyalatban létezik) Ha más nem, neten tuti tudsz ezekből rendelni.

Amúgy a porpúder ugye tényleg csak utolsó simításnak van, és csak egy leheletnyit szabad használni belőle - máskülönben úgy néz ki az ember, mint aki liszteszsákba esett. De a megfelelő mennyiség nem igazán sápít rajtad, ha nem extrémen sötét a színed.

2011. dec. 7. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Megvetted? Vagy találtál másmilyet?
2011. dec. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!