Smink alá muszáj alapozót használni?
Mármint egy kis pirosító, egy kis szemsmink meg egy kis natúr pasztell rúzs mellé muszáj nyakig-fülig alapozni?
Vagy mondjuk egy kompakt púderrel felcserélhető az alapozó?
Zsíros a bőröm, és már próbáltam néhány féle alapozót, és se nem tett jót a bőrömnek, se nem tudom egy idő után elviselni őket az arcomon, meg a ruháimon se:), meg... szóval úgy ahogy van kényelmetlennek érzem.
Most egy ideje, csak minimális sminket használok(amit írtam), persze több színben, meg a technikákat is szeretem váltogatni, de egyáltalán nem használok semmi alapozót hanem csak így viszem fel(csak Pure A-ra), és eddig a bőröm ezt támogatta leginkább, de lehet, hogy azért valami púder vagy valami csak kéne rá... vagy az nem baj, ha nincs?
Csak mert annyi fajta van...
Manhattantől is hallottam, hogy jók, vagyis a Soft Kompakt púder, vagy esetleg az Essence-nek van egy ilyen Fix&Matte áttetsző púder kész sminkre.. valami ilyesmivel szimpatizálok(áttetsző és fixáló ..)
Ha van ötlet, tanács szíven fogadom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!