Alapozó, púder, korrektor. Melyik jobb ezek közül? Mi alapján tudom kiválasztani, hogy melyikre lenne szükségem?
Katalógusból nem rendelünk sem púdert, se alapozót, csak ha a kirendelt üzletben ki tudjuk próbálni, ott ált. vannak kisebb minták, de én nem ajánlanám azt se, elég sok alakalommal hallottam, hogy az avonos minták 3-4 nap után teljesen más eredményt hoznak, mint amivel az esetleg bevált minta kecsegtetett. A Colortrend meg hát.. tini-pepecselésre való..
Ha drogériában próbálnál alapozókat a közeljövőben, akkor ilyesmikre kell figyelned: (Először is meztelen arccal megyünk-ez gondolom nálad nem okoz gondot! és kis tükörrel:) 1.:az alapozót bármennyire fura,de az arcon kell kipróbálni, méghozzá az állkapocs csonton és az orrsövény melletti részen kisebb csíkokat húzva, eldolgozva és CSAK TERMÉSZETES FÉNYNÉL megnézni, hogy passzol-e a színe., 2.:a színválasztás: nem az a jó alapozó, ami színt visz az arcodra,vagy "jól áll a színe", hanem az, amit kisebb eldolgozás után észre sem veszel, hogy ott van, vagyis teljesen megegyezik az arcbőröd színével, esetleg egy nagyon picivel lehet világosabb, 3.: a kézfej színe nem egyezik meg az arcbőrünkével, viszont egy alapozó eldolgozhatóságát meg tudjuk ott is vizsgálni. 4.: a csuklónk belső részén vannak kisebb erek, ha ezeken kipróbálsz egy egy alapozót(csak 1-2-t, aminek a nevét meg tudod jegyezni) meg tudod nézni, hogy mennyire egyenlíti ki az apróbb ráncokat,'egyenletlenségeket', én személy szerint ott is hagyom néhány órát hogy csekkolni tudjam a tartósságát, és a későbbi 'kinézetét', nem akarok meglepetést. A jó alapozó kiválasztásához nem elég egy alkalom, egy délután inkább többször ugorj be, próbálgasd a színeket, meg a tartósságukat(csuklós-teszt), mindig picit szűkítsd a kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!