Fekete körömlakk suliba egy 12 évesnek? (L)
szerintem feketére ne! főleg ne suliba.. otthon meg szünetekbe még oké, de nekem pl. jobban bejön egy neon-os pink körömlakk.. /nekem van és imádom*-*/
de amúgy 1x-2x oké ha erősebbre fested ki a körmöd suliba is, de ne rendszeresen..
Én imádom a fekete színt. Mindig azt mondják gyász szín meghogy én emós vok. Én vallásos suliba járok, de már gimibe. A felsőbb évesek magasról tesznek rá, hogy mit lehet, meg mit nem úgyhogy én is szoktam rikító színeket alkalmazni. Ha a sulidban nem tilos a lakkozás és eddig is festetted, akkor használd nyugodtan a feketét vagy a rikító rózsaszínt!!!:)))Nem árt a változatosság!;)
Ja, és ha valaki (pl a technika tanár) azt mondja, h ez túl sok fekete akkor ne érdekeljen. A felnőttek a feketét nem tekintik szép színnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!