Fekete körömlakk suliba egy 12 évesnek? (L)
Ray Ban: köszi a választ. (persze az elsőnek is). Szerintem jól néz ki. nekem nagyon tetszik. Ez a lényeg : ) Ment a zöld kéz! :D DE amúgy a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Jah! ÉS amúgy megértem a válaszod. :)
Ne, ne használj fekete körömlakkot! Lehet most még tetszik, de pár év múlva ha visszagondolsz elszörnyedsz majd.
Amúgy a fekete körömlakk valami szép mintával Szilveszterkor lehet szép, de szerintem tényleg nem való.
szerintem simán belefér, én 12 évesen már festettem a körmömet feketével :) a tanárok nem szóltak, inkább a szüleim, dehát... :D nyugodtan fesd ki a körmödet feketére, vagy amilyenre tetszik, szerintem nagyon jó dolog a körömlakk és jól is néz ki, szóval hajrá!
mostanában szoktam rá az élénk (néha neon) színekre, egész különlegesek vannak, most például neon-kék van, meg vettem olyan zöldet is, ami elvileg neon fényben/discoban világít.
Ha kifejezetten meg van tiltva az iskolába (ez általában a vallásos sulikban van így) a kormok festése, ne nagyon feszegesd a határokat, viszont ha nem szólják meg, a szuleid is elfogadják(jó esetben még pár dicséro szót is kaphatsz toluk, vagy anyukád festi ki a kormeidet), akkor nyugodtan. Abban egyetértek veled, hogy a mai világban egy koromlakk nem sokat mutat az ember személyiségébol.
Mondjuk a fekete az pont egy olyan szín, ami vagy tetszik, vagy nem a kormon. Mellesleg nem mindenki tudja hordani ezta a színt, van, aki egyszeruen kellemetlenul érzi magát egy fekete vagy bármilyen sotét koromlakkal a kormein. Én imádom a fekete koromlakkot, gyakran megyek ilyen kormokkel suliba, szóval semmi negatív véleményem nincs errol.
Szerintem mondjuk ilyen 12-13 éves kortól elfogadható a koromlakk, legyen az egy lágy, enyhe rózsaszín/bézs, vagy egy élénk, rikító szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!