Bozsikrisz kérdése:
Melyik akciós 3D műszempilla készítőt válasszam?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt műszempillám, de már szemezek vele egy ideje:)
Valakinek valamelyikkel tapasztalat?
2011. dec. 2. 08:43
1/3 anonim válasza:
én egyiket se választanám,nekem már lassan 7 éve van tincse ,felragasztható,ezzel kellene elöször probalkoznod,kozmetikusnal,régen én is jártam,de ma már magamnak rakom fel.
a 3d-s akkor jó ha nem sajnalod rá a pénzt,és lesz idöd mindig menni pótoltatni.
2/3 anonim válasza:
Valaki mutasson már nekem 2d -s szempilla spirált egy rajzlapon kívül!
3/3 anonim válasza:
Én is kivagyok, mert minden szempilla 3 D-s ! A tincses is... És van aki kitalálta és a sok hülye teret engedett annak hogy elterjedjen ez az elnevezés! Remélem lesz 3ds póthaj, meg ruha is! (bocsi az offért csak mióta kijött ez az egész a 3D-s arcomat verem a falba muszáj volt kiírnom magamból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!