Mi a velemenyetek a kifestett koromrol?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok, es maniam h szivarvany szinu kormeim legyenek. A suliban nem festem, mert a tanarok nem nezik jo szemmel, am hetvegen ilyen meg olyan szinuek. Azt hallottam, h a pasik nincsenek oda a szines kormokert. Ez igaz? u.i. bocsi, hogy nincsenek ekezetek, csak nem tudom mit csinaltam, es eltunt az az ikon, ahol kitudom valasztani a nyelvet ;;)2011. nov. 25. 21:14
1/9 anonim válasza:
ha neked tetszik, fesd csak. azt jelenti, van stílosod..:)
2/9 anonim válasza:
> Azt hallottam, h a pasik nincsenek oda a szines kormokert. Ez igaz?
Én nem vagyok oda a szines körmökért. A többi férfi nevében nem tudok nyilatkozni. :)
> eltunt az az ikon, ahol kitudom valasztani a nyelvet
XP esetén jobbklikk a tálcán -> Eszköztárak -> Nyelvi eszköztár elé pipa.
3/9 A kérdező kommentje:
már megoldottam :))
de azért köszi
2011. nov. 25. 21:28
4/9 anonim válasza:
Én nő vagyok, de szerintem nagyon kislányos az, ha valakinek különböző színűek a körmei. (mondjuk ha úgy nézzük, nem vagy még felnőtt)
A magam részéről én festem a körmeimet, de mindig egyszínűvel. A gyűrűs ujjamra teszek föl valamilyen matricát, és kész.
Ami a pasikat illeti: eddig mindegyik barátomat hidegen hagyta, hogy milyenek a körmeim. :)
24/n
5/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ha van bármi a körmön és eddig az összes pasi ugyanezt mondta, akit megkérdeztem, bár nekik legtöbbször ez az a kategória, hogy teljesen mindegy, nem ezt figyelik.
6/9 anonim válasza:
engem nem izgat h a fiúknak tetszik e vagy sem nekem kb mindig ki van festve a körmöm ,körömlakk mániás vagyok.általában azért egy színnel festem ki.ha mással nem is akkor átlátszóval.Most épp cseresznyepiros és matt fedőlakk van rajta ;)
7/9 A kérdező kommentje:
hát az van h nekem most is az egyik körmöm türkiz, a másik meg világos zöld, aztán türkiz stb. de nekem az egyéniségem is ilyen bohókás, vidám és szines :)és ha egy fiut megkérdek, hogy mi a vélénye a szines körmökről nagyon ritkán kapok pozitív választ.
2011. nov. 25. 22:43
8/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fesd így a körmöd, mert ez vagy te, ha valakinek nem tetszik az az ő baja.
9/9 anonim válasza:
Kézen sem zavar, de a lábukon még jobban tetszik a kifestett köröm lányokon. Főleg a piros, bordó, lila. (Fiú vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!