Lányok! Mi a véleményetek a kifestett pasikról (akik nem homoszexuálisak)?
Mert nekem nagyon tetszik ha egy férfi ki van festve,pl.külföldön szinte minden rock együttesben festik magukat,és annyira jól áll szerintem egy pasinak.
(ők nem emósok)
pfejj
még pár év és együtt lakkozzuk a körmünket és nekik is gyártanak magassarkút.
okés, zenészeknek, színészeknek, szóval a showbiznisz szereplőinek, mint jelmez okés, de ha egy pasi hétköznap így járna...anyám
ezek nem emósok? pedig tök úgy néznek ki.
amúgy a rockzenészek meg, akik festik magukat,nem úgy járnak ám az utcán, meg a boltba...
mikor először kerültem ilyen gothok meg darkosok meg mittomén mik közé, egyetlen kitételem volt: olyan pasi nem kell aki reggelente többet készülődik mint én:D
egyébként nem érdekel, felőlem fesse magát ha jól csinálja.
miért, a Green Day festi magát?
a death, goth, stb. metálosok se festik mindig magukat, (pl. nem abban ugranak le a boltba). színpad más, meg az is, hogy elmegy bulizni, és kifesti magát, mint az én egyik barátom szokta tenni. Amerikában minden rocker festi magát...ugyan már. ismered mindet? vagy csak a zenészeket, akik meg mint mondtam, csak a színpadra szokták? hozzátartozik a showhoz. nem egy rockzenészt ismerek, van, aki rendszeresen sminkel a képekhez, meg a színpadra. utcára nem.
az hogy DE,ők homoszexuálisak
kivéve ha rock együttesben játszanak
pl Green Day :P
AFC :)
stb..
de gondolom ők is ha leugranak a boltba egy tejért,nem fogják magukat ki-be festegetni
szóval ha így a hétköznapokban nem festi magát akkor nem gáz :)
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!