Lányok! Mi a véleményetek a kifestett pasikról (akik nem homoszexuálisak)?
Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon tetszik ha egy férfi ki van festve,pl.külföldön szinte minden rock együttesben festik magukat,és annyira jól áll szerintem egy pasinak.
(ők nem emósok)
2011. szept. 2. 20:26
11/25 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok Brian Molkoba...és még rajtam kívül több ezren,és festi magát nagyon.Szerintem sokkal férfiasabb 1 fekete öltözetü kifestett pasi(hosszú hajjal bakancsban) mint egy tüsi hajú(csillogó fülbevalóval xd)rózsaszínű pólóban és papucsban...xD:D:D.De ez is ugy van értem én hogy sok csajnak nem tetszenek,mert végülis ez egy Dark stílus,nekem is,barátnőimnek is nagyon bejönnek a festett pasik,de lehetne több is belőlük.Persze a Dark stíluson belül,mert azért egy rap vagy discos,(átlagos pasi)vicces is lenne ha festené magát.Pl. Johnny Depp is mennyire jól néz ki mikor kivan húzva a szeme...
12/25 szamóca.. válasza:
brian molkot nem mondanám heteroszexuálisnak :DD
13/25 anonim válasza:
Ez undorító...
Láttál már te glam metál együtteseket ? Na, ők még nőiesen kinézve is férfiak. Nem ilyen díszhuszárok...
14/25 A kérdező kommentje:
Én azt írtam hogy nem homoszexuális(azért a biszex még belefér).Igen Brian biszex,de még is egy fél világ szerelmes belé és lányok. tehát ez azt jelenti hogy akkor csak nem állhat rosszul a férfiakon a smink. Meg szerintem is undorító egy pasi RÓZSASZÍN polóban,és hawaii nadrágban+papucs meg ilyen tüsi szőke haj/ kopasz és ilyen csillogó fülbevalóval. Brian Molko biszexuálisan és agyonra festetten is férfiasabban néz ki mint ezek a pasik...
2011. szept. 2. 22:37
15/25 anonim válasza:
nem tetszik..nagyon nem.. nekem bejönnek a rockerek, de nem a kifestettek, hanem akik férfiasak!! (Guns N roses, ACDC, stb.) nem az ilyen langyi-emo style.
férfiatlan, igen. nemteszik..
16/25 anonim válasza:
17/25 anonim válasza:
Win Diesellel sincs bajom,de Molko...szerintem nagyon helyes,gyönyörű szemek,szép arc,és a mosolya....nagyon sokan szerelmesek belé,hiába biszex...
18/25 anonim válasza:
19/25 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem: K*va jó képek :) Szerintem is nagyon jó pasi Brian.
2011. szept. 3. 20:31
20/25 anonim válasza:
utolsó: uram atyám,de ronda :S
egyedül kopaszon néz ki jól .....
a többi kép meg végülis még elmegy,de az utolsón borzalmas :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!