Hordhatom majd a suliba?
Figyelt kérdés
7es.vagyok, nemsokára leveszik a fogszabályzómat, és szeretnék egy smiley piercinget :DD (ínyfék) már megvettem a patkót hozzá, és anyuval is lebeszéltem, mert ugye kell szülői beleegyezés is. de félek attól h suliba majd kivetetik velem.:SS szerintetek h oldjam meg ? :)) ja és nem kell az a szöveg h jaj ilyen fiatalon milyen gáz. meg h anyu is megengedte hasonlók. köszi :))2011. nov. 25. 12:46
11/31 anonim válasza:
Egy oszt. társamnak volt. aztán egy bulin valahogy beleakadt, és kiszakította.
12/31 anonim válasza:
úgy oldd meg, hogy nem rakatsz be. De látom nem akarsz kilógni a környezetedből, így mégis tetesd be. Morálisan már odatartozol.
13/31 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik normális választ adtak :)) a tanárok meg nem hiszem h ez miatt rám szállnának.. mert hát szorgalmasan tanulok, és nem feleselek vissza meg semmi, nem vagyok az a legrosszabb és kiutált diák :)) de remélem ez miatt sem fog ez változni :)) még1x köszönöm :))
2011. nov. 25. 14:18
15/31 A kérdező kommentje:
remélem :DDD
2011. nov. 25. 15:00
16/31 anonim válasza:
Az ínyfék pc nek semmi értelme. Moszolyogsz ét ott van két golyó.Melleseleg fáj. És nagyon igénytelen. SZERINTEM LEGALÁBBIS.Ne azzal akarj nagy lenni 7.be h ínyfék pc be nyomod mert a tanárok hülyének néznek. Én igazmég csak 15 vagyok de megse fordúlt a fejembe az ínyfék pc. Szerintem nagyon gusztustalan pláne egy 7. es márbocs de "csicskán"
17/31 A kérdező kommentje:
nem szeretnék ezzel nagy lenni :)) és ha jobban belegondolsz akkor a fülbevalónak és hasonlóknak sincs értelmük.:)) amugy már megbeszéltem a szüleimmel, és megengedték :DD a tanárokat meg leszarom :$$
2011. nov. 27. 11:57
18/31 anonim válasza:
Tudod látszik rajtad h annyira gyerek vagy :) Tudod milyen fertőzéseket lehet elkapni?Mennyi a gyógyulási idő ? Ja addíg tetszik amíg meg nincs.Nekem volt és mikor csinálták azt hittem bepisilek.Ráadásul nekem eléggé kényelmetlen volt.A fogás elmondta h a fogzománcot is tönkreteheti.És valljuk be a fiúknak se jön be.Lehet h az menő de majd rájösz h írtó felesleges,és nagyon csúnya.Én megbántam hogy kiadtam rá 7000 ft ot :) De te tudod.Remélem egyszer kiszakad és akkor rájösz h mekkora hülyeség! :)
19/31 anonim válasza:
és a fogínysorvadáshoz muterod mit fog szólni? :) fizeti majd a dokit? meg 4 kilóért az új fogsort? tudod a fogínysorvadástól előbb vagy utóbb kihullik :) ja, a fogzománcodról nem is beszélve. szép leszel lyukas fogakkal, pont ott elől :P:P:P:P
20/31 A kérdező kommentje:
tudom a hátrányait elég alaposan utána olvastam :)) és azzal is tisztában vagyok hogy nem tetszik az emberek többségének :)) de nem mások miatt szeretném, és már 1 éve tervezgetem, szóval nem ilyen fellángolás, és divat miatt szeretnék :)) csak mivel fogszabályzóm van, ezért még nagyon messze állt mert akkor tették fel, :)) de már nemsokára leveszik és amint lesz alkalmam megcsinálom. :)) majd tanulok a hibámból, ha esetleg tönkre megy a fogam vagy hasonló. de ezeknek is több mint a felük nem igaz.. :)) 3példám is van rá :))
2011. nov. 28. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!