Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehet fixálni egy sminket?

Hogyan lehet fixálni egy sminket?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy tartós legyen és nem mosódjon már el az első izzadságcsepptől. Ha vki tudja hogy mivel lehet tartósabbá tenni a sminket akkor írjátok már le, fontos lenne a hétvégére, fiú vok és 17, köszi előre is a válaszokat!
2009. máj. 12. 14:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Hogy a tévedést elkerüljétek...Én még sosem láttam olyan srácot, aki sminkeli magát.:D Nem tudom elképzelni, hogy egy pasi alapozót vagy púdert, esetleg rúzst használjon. Max szájfény(szőlőzsír), de még az is gáz idefelé.
2009. máj. 12. 15:28
 12/28 anonim ***** válasza:
41%
Hát ez az, látom már mire felnő ez a sok 16 éves lány és fiú, aki minden nap alapozza az arcát, nagyon gyönyörűen fog kinézni. Az én bőröm egy hónapig bírta a heti 5 alapozásos napot, utána elege lett belőle. Addig egy pattanásom sem volt, utána zsíros lett és fél évig jártam kozmetikushoz mire eltűntek a pattanások... Nagyon szépek lesztek! Sok megereszkedett bőr! Aztán utána majd már muszáj lesz az alapozó...
2009. máj. 12. 15:30
 13/28 anonim ***** válasza:
35%

"Alapozós" vagyok...

ez van...

2009. máj. 12. 15:32
 14/28 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy csak kérdezem, ennek van köze az emóhoz vagy a nem emós fiúk is sminkelnek?
2009. máj. 12. 15:32
 15/28 A kérdező kommentje:

miért kell mindenhez negatívan állni??

én pl ismerek olyan színészt, aki egész életében sminkelte magát, mégsem lett tőle semmi baja

2009. máj. 12. 15:43
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
De te miért sminkeled magad? Divatból (talán emó vagy?) vagy hogy takarja a hibákat az arcodon? Mit használsz? Alapozó, rúzs, szemhéjfesték, szemceruza... ?
2009. máj. 12. 16:21
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Hadd sminkelje magát ha neki jól esik:D

Sztem púdert használj a fixálásra

2009. máj. 12. 16:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
hát akinek az alapozó tönkrevágja az arcát az valami nagyon utolsó alapozót használt...nekem pont a pattanásaim miatt kellett használni...
2009. máj. 12. 17:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nos nekem olyan alapozóm van ami antibakteriális és gyulladásgátló hatású...Nagyon jó tényleg sminket meghazudtolóan teszi rendbe a pattanásokat...:)

Amúgy fixálásra a fixálópúder a legjobb...ez egy átlátszó púder főleg színházban és divatbemutatókon használják...ami azt jelenti, hogy tényleg ez a legjobb megoldás mert ha belegondolunk a színészek táncolnak énekelnek futkorásznak és mégse izzadnak le a vámpír meg ehhez hasonló sminkekben...

Amúgy nem tudom hol tart majd világ 15 év múlva addigra ki és hogyan sminkeli majd magát és hasonlók...kíváncsi vagyok de van egy olyan érzésem, hogy annyira nem fog tetszeni ha a férfiak kékre meg feketére mázolt szemhéjjal mászkálnak...Bár lehet hogy bejön a rózsaszínkorszak..de az még odébb lehet...viszont ha a férfismink lassan feltör és a női sminkhez lesz hasonló hogy sminkelnek majd a nők? Gondoljunk bele ha mindenki vastagon alapozza magát és kifesti az egész arcát a jövőben mi lesz a külömbség egy női és egy férfi arc között???

2009. máj. 12. 17:41
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

Válassz átlátszó porpúdert. Ha jól tudom, fodrászkellékesnél lehet kapni.

Egyébként nekem egyszer azt mondták, hogyha 100%-ra akarom fixálni, fújjak rá hajlakkot. Na azt azért nem próbáltam ki x)

2009. máj. 12. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!