Mi a benyomásod rólam, mi a véleményed a külsőmről?
Először is szeretném leszögezni, hogy TUDOM, hogy az ilyen jellegű kérdések garmadája található meg GYK-n (ezért is bátorkodom én is ehhez az eszközhöz folyamodni). Minden izgatott megnyugtatásának céljával közölhetem, hogy a kérdést mintegy 3-4 napon belül törölni fogom. Ebből eredően már most szeretnék minden olyan embertől elnézést kérni, akiknek a hozzászólása (értékelése) ekképp elveszik. Ugyanitt megjegyezném, hogy IGEN, a kép engem ábrázol.
...és akkor a lényeg: az utóbbi időben --hogy úgy mondjam-- elég komoly kételyeim támadtak a külsőmben rejlő... hm... "vonzerő" ellenállhatatlanságát :) illetően (azon túl, hogy teljesen átlagosnak tartom magam talán nem teljesen alaptalanul). Arra kérek ezért mindenkit, akinek van rá két-három perce, szánjon meg egy-egy velős kritikával (ahogy a főcímben is mondottam volt), tanáccsal. Elsősorban a korosztályom körüli nők/lányok (24. életév +- 4 év) tömegének :D kendőzetlen véleményére lennék olyan nagyon kifejezetten kíváncsi,... de ha éppen egy, a definícióba nem illő embernek támad építő jellegű észrevétele , ne fogja vissza magát: legyen akár férfi, akár nő, akár idős, akár fiatal mondhat hideget-meleget, mondhat ajánlást, nemajánlást, szívesen hallgatom/olvasom bárki meglátását. Azért NEMET, és KORT, ha jelölni lennétek oly kedvesek... :)Annyit érdemes tudni még (hátha lényeg lehet), egyfelől, hogy ehhez az archoz társul még 85 kiló 184 centin elosztva, másfelől, hogy egy leheletnyit kopaszodom már a fejem búbján (a képen nem látszik). A kép fél éves, és Körös-toroki Feszten készült.
Hajrá! :D
ui.: a vállalhatatlan válaszolók automatikusan moderátor elé kerülnek.
Az alapanyag jó!:-)
Egy kis frizuraigazítás kellene.Jól nézel ki,ehhez mondjuk nem árt ha stílus is párosul és akkor 100%-ig jó vagy!
Szerintem úgy vagy jó, ahogy vagy! Ezért nem is írnék olyan dolgokat, hogy a hajaddal ezt kéne csinálni, a bőröddel meg azt... mert semmit nem kell alakítani rajtad. Ápolt, teljesen normális külsejű férfi vagy. Ez így ok, nem kell túlzásokba esni. Én személy szerint ki nem állhatom azokat a metroszexuális férfiakat, akik több időt töltenek a fürdőszobában, mint a nők, és ha van az arcukon egy oda nem illő szőrszál, akkor pánikba esnek :D
Nem szeretem ha valaki a média által közvetített maszlagnak akar megfelelni minden áron, és a szombati X-faktor után rohan a legközelebbi plázába megvenni azt a szerelést, amit az egyik énekesen látott.
Amit és ahogyan írtál (és az jó), az sokkal többet elárul rólad, mint egy fotó.
(egyébként a kérdésedet nem tudod törölni)
24N
a jellemeddel kapcsolatban amúgy erősen áll, amit ma 10:53 mondott. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy rakat nyomásgyakorló technikád van, amivel a környezeted ellenkezését akarod letörni. Gondolom sokat szövegelsz mindenféle eszméről és a konfliktusokban is kiokítod a másik felet arról, hogy a helyzet értékelése hogy van "helyesen" stb. Az ilyen embereknek rendszerint nincs érdeklődésük, mindent csak annyiban használnak fel, amennyiben alkalmas a kis játékhoz. Ma 2:49-ben erősen csak a vizualitásra koncentráltam, mivel az volt a kérdés, de ha már így szóba került, akkor csatlakozom hozzá, hogy én is jó messzire kikerülnélek.
amúgy 23N
Szia!
Szerintem barátságos "profilod" van :)
Ez egy jó kép, ha valami ismerkedős oldalra felteszed.
Látszik, hogy nem játszod meg magad. Egyszerű, őszinte srácnak tűnsz. (jó értelemben)
Semmi pánik!
29L
Jóképű vagy, nekem nagyon bejön az ilyen külső:)
Ha a belsőd is ilyen...:D
Az elsővel ellentétben, nekem már nedves a bugyim:DD
nem rossz, nem rúgnálak ki az ágyamból.
egyébként nem lehet kérdést törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!