Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a benyomásod rólam, mi a...

Mi a benyomásod rólam, mi a véleményed a külsőmről?

Figyelt kérdés

Először is szeretném leszögezni, hogy TUDOM, hogy az ilyen jellegű kérdések garmadája található meg GYK-n (ezért is bátorkodom én is ehhez az eszközhöz folyamodni). Minden izgatott megnyugtatásának céljával közölhetem, hogy a kérdést mintegy 3-4 napon belül törölni fogom. Ebből eredően már most szeretnék minden olyan embertől elnézést kérni, akiknek a hozzászólása (értékelése) ekképp elveszik. Ugyanitt megjegyezném, hogy IGEN, a kép engem ábrázol.

...és akkor a lényeg: az utóbbi időben --hogy úgy mondjam-- elég komoly kételyeim támadtak a külsőmben rejlő... hm... "vonzerő" ellenállhatatlanságát :) illetően (azon túl, hogy teljesen átlagosnak tartom magam talán nem teljesen alaptalanul). Arra kérek ezért mindenkit, akinek van rá két-három perce, szánjon meg egy-egy velős kritikával (ahogy a főcímben is mondottam volt), tanáccsal. Elsősorban a korosztályom körüli nők/lányok (24. életév +- 4 év) tömegének :D kendőzetlen véleményére lennék olyan nagyon kifejezetten kíváncsi,... de ha éppen egy, a definícióba nem illő embernek támad építő jellegű észrevétele , ne fogja vissza magát: legyen akár férfi, akár nő, akár idős, akár fiatal mondhat hideget-meleget, mondhat ajánlást, nemajánlást, szívesen hallgatom/olvasom bárki meglátását. Azért NEMET, és KORT, ha jelölni lennétek oly kedvesek... :)Annyit érdemes tudni még (hátha lényeg lehet), egyfelől, hogy ehhez az archoz társul még 85 kiló 184 centin elosztva, másfelől, hogy egy leheletnyit kopaszodom már a fejem búbján (a képen nem látszik). A kép fél éves, és Körös-toroki Feszten készült.

Hajrá! :D

[link]

ui.: a vállalhatatlan válaszolók automatikusan moderátor elé kerülnek.

2011. nov. 24. 01:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az alapanyag jó!:-)

Egy kis frizuraigazítás kellene.Jól nézel ki,ehhez mondjuk nem árt ha stílus is párosul és akkor 100%-ig jó vagy!

2011. nov. 24. 11:24
 12/24 anonim ***** válasza:

11.24

24n

2011. nov. 24. 11:26
 13/24 anonim válasza:

Szerintem úgy vagy jó, ahogy vagy! Ezért nem is írnék olyan dolgokat, hogy a hajaddal ezt kéne csinálni, a bőröddel meg azt... mert semmit nem kell alakítani rajtad. Ápolt, teljesen normális külsejű férfi vagy. Ez így ok, nem kell túlzásokba esni. Én személy szerint ki nem állhatom azokat a metroszexuális férfiakat, akik több időt töltenek a fürdőszobában, mint a nők, és ha van az arcukon egy oda nem illő szőrszál, akkor pánikba esnek :D

Nem szeretem ha valaki a média által közvetített maszlagnak akar megfelelni minden áron, és a szombati X-faktor után rohan a legközelebbi plázába megvenni azt a szerelést, amit az egyik énekesen látott.

Amit és ahogyan írtál (és az jó), az sokkal többet elárul rólad, mint egy fotó.

(egyébként a kérdésedet nem tudod törölni)

24N

2011. nov. 24. 11:48
 14/24 anonim ***** válasza:

a jellemeddel kapcsolatban amúgy erősen áll, amit ma 10:53 mondott. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy rakat nyomásgyakorló technikád van, amivel a környezeted ellenkezését akarod letörni. Gondolom sokat szövegelsz mindenféle eszméről és a konfliktusokban is kiokítod a másik felet arról, hogy a helyzet értékelése hogy van "helyesen" stb. Az ilyen embereknek rendszerint nincs érdeklődésük, mindent csak annyiban használnak fel, amennyiben alkalmas a kis játékhoz. Ma 2:49-ben erősen csak a vizualitásra koncentráltam, mivel az volt a kérdés, de ha már így szóba került, akkor csatlakozom hozzá, hogy én is jó messzire kikerülnélek.

amúgy 23N

2011. nov. 24. 12:28
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem barátságos "profilod" van :)

Ez egy jó kép, ha valami ismerkedős oldalra felteszed.

Látszik, hogy nem játszod meg magad. Egyszerű, őszinte srácnak tűnsz. (jó értelemben)

Semmi pánik!

29L

2011. nov. 24. 13:15
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

Jóképű vagy, nekem nagyon bejön az ilyen külső:)

Ha a belsőd is ilyen...:D

Az elsővel ellentétben, nekem már nedves a bugyim:DD

2011. nov. 24. 14:09
 17/24 anonim ***** válasza:

nem rossz, nem rúgnálak ki az ágyamból.

egyébként nem lehet kérdést törölni.

2011. nov. 24. 14:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szúrnálak nem vitás :PP

73/N

2011. nov. 24. 16:15
 19/24 anonim ***** válasza:
47%
Terhes vagy.
2011. nov. 24. 17:18
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos vagy!

17L

2011. nov. 24. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!