Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körömlakkot ajánlotok?

Milyen körömlakkot ajánlotok?

Figyelt kérdés

lécci irjátok le a szint,árat,márkát,és hogy mennyire jó a fedése és a kopása,és hogy mennyi vagytok megelégedve vele és hol vetéttek köszi

14/L

2011. nov. 19. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Én az Avon és a Moyra lakkokat szeretem.

Az előbbi olyan 800Ftba kerül, elég tartós, akár 1 hétig is bírja, kivéve a gyorsan száradó lakokkat, de ez minden márkánál igaz.

A moyra olcsóbb, 300Ft körül van, és nagyobb a színválaszték. Sok diszkonban található, és úgy 3 napig bírja.

2011. nov. 19. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:

a legjobb körömlakkom amit szeretek OPI márkájú,piros színű és a többi lakkhoz képest eléggé tartós,és szépen fed jól felvihető.

Viszont az ára húzós 2000 ft kb. Fodrászkellékesben vettem Debrecenben.

így néznek ki a színek,szerintem nagyon szép

[link]

2011. nov. 19. 14:44
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi néztem a 2.válaszló linkjét nagyon szépek
2011. nov. 19. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is Moyrát használok,de nekem akár 2hétig is bírja és nálunk 400ft :)
2011. nov. 19. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:
a moyra-t néztem és körmön nincs fura szine??mert néztem képeket és az üvegben elég élénk szine volt
2011. nov. 19. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy a körömlakk kinek meddig bírja, teljesen egyénfüggő. Erős körmön tovább megmarad ugyan az a lakk, ami egy gyengébb körmön másnapra kezd lepattogzani.

Egyáltalán nem mérvadó a körömlakk márkája!

2011. nov. 19. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Én feketére szoktam, a százforintos boltban veszem, gyorsan szárad, és elég sokat kibír, kb 1 hetet, kivéve ha rákenek egy réteg átlátszót, akkor két nap múlva lepattog. Csak 200 forint és nagyon jó. Amúgy ne higgy rólam semmi rosszat a fekete lakk alapján, suliba nem festem, csak ha megyek vhova, vagy szunetben.
2011. nov. 20. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
ESSENCE!!! Szuperszép színei vannak, nekem 1 hétig bírja majdnem és kis kiszerelésű, tehát elfogy 1 éven belül tuti. 395 ft körül van. Amúgy Avon még nagyon jó és amint mondták, a Moyra is.
2011. nov. 21. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is csak az Essence-t tudom ajánlani, és a Moyrát! És valóban körömfüggő a tartósság, mert nekem egy lakk volt, hogy 2 hétig is bírta, míg egy barátnőm örül, ha egy nap alatt nem pattog le neki semmi:D
2011. nov. 21. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, nekem ezek a kedvenc színeim:

Essence:

08 Ultimate pink

[link] (a valóságban sokkal szebb a színe, de nem találtam sehol olyat:/)

53 You belong to me

[link] (ezt nagyon imádom, gyönyörű színe)

02 Circus confetti (fedőlakk)

[link]

70 Nude it!

[link]

22 What do you think?

[link]

51 Mellow yellow

[link]

27 No more drama

[link]

78 Blue addicted

[link]

Moyra:

59

[link]

91

[link]

Remélem valamelyik tetszik :)

2011. nov. 21. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!