Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a szebb? a természetess...

Melyik a szebb? a természetesség vagy a smink?

Figyelt kérdés

mármint itt most nem a bohócsminkre gondolok,ahogy néhány tizenéves csaj festi magát,csak az alapozó-korrektor-spirál-szájfény párosításra

szerintetek attól ronda lesz valaki,ha nem sminkeli magát?

csakmert a suliban egy srác mindig mondja,hogy milyen ronda vagyok,meg elnevezett qvazinak és mindig ezt ordibálja

és már kezdem azt hinni,azért tart rondának,mert nem sminkelem magam

de EGYÁLTALÁN nem

és pont tegnap asszem vagy mikor láttam,hogy egy velem egy idős lány írt ki egy olyan kérdést,hogy milyen ronda meg minden és írták neki,hogy akkor sminkelje magát

akkor nekem is kell sminkelnem magam?

de engem irritál,ha rajtam van az alapozó és ott érzem hogy a bőrömhöz hozzáér,meg amikor belemegy véletlenül a szemembe a spirál és meg akarom vakarni,és elmócsingozom és az egész szemem körül tök fekete lesz :/

akkor smink nélkül rondának számítok?

13/L

2011. nov. 18. 20:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :))

szerintem nem vagyok smink nélkül se olyan bűnronda mint ahogy néhányan beállítanak...:) csak mondjuk néha elgondolkodok,lehet,hogy csak bebeszélem magamnak :S

de m1

egyébként az tény,hogy zsíros a bőröm,de használok tonikot meg ilyen bőrtisztító izét,és végülis tényleg nem vagyok már annyira pattanásos,mint régen,de mostanába már nem hatnak vagy nem tudom,és bár minden reggel és ste is lemosom ezekkel az arcomat,most már nem múlnak el:// szóval erre lehet tényleg jobb lenne,ha alapozót tennék

2011. nov. 19. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:

13 évesen meg sem fordult a fejemben, h sminkeljem magam. 14 évesen kezdtem, de akkor is csak szempillaspirált, alapozót nem. Aztán 15 évesen beköltözött az alapozó az életembe:) Szóval szerintem ne érdekeljen senki beszólása, élj úgy, ahogy neked tetszik! :))

16/L

2011. nov. 20. 19:28
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. nov. 20. 20:16
 14/15 anonim válasza:

Konzervatív vagyok sokak szerint, de mégis tetszik nekem a smink. Ez a legszebb: [link]

Ha te sminkkel érzed magad szépnek akkor nyugodtan sminkeld magad. Én meg Fiú létemre szedem egy picit a szemöldökömet, mert összenőne meg vastag is.

2013. jan. 2. 02:25
 15/15 anonim válasza:
Szia. En is 13 eves vagyok es sminkelem magam ebbe beletartozik az apalozo, a szempillaspiral a szemhejtus a szajfeny/rusz a korrektor a szemhejpuder az arcpirosito a szemceruza a szajkontur a szemoldokceruza stb.. persze ezeket nem egyszerre kenem fel hanem mindig valtogatom.. igen megertem higy zavar teged mert eddig bsrmit tusjal csinalni az arcoddal meg ilyesmi eloszor nekem is nagyon rossz volt mert mindig elfelejtettem a szemhejtust meg a szemhejpudert es olyan volt a szemem mint akinek bevertek ehhez is kell par nap max het hogy megszokjad es utana meg olyan lesz mintha nem is lenne rajtad semmi:) sminkel sokkal szebb mindenki nem vesztesz vele semmit ha elkezded magad festeni csak arra figyelj hogy amilyen stilust kivalsztasz az jol alljon mert aminkel lehetsz szebb es egyben csunyabb is!
2013. szept. 11. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!