Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek Sigma smink...

Szerintetek Sigma smink ecsetkészletet vagy Artdeco ecseteket vásároljak egyesével?

Figyelt kérdés

Sigma ecsetkészlet (12 darab)

[link]

Artdeco ecsetek (8 darab)

[link]

2011. nov. 15. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszintén? A Sigma ugyan úgy kínából veszi, mint a többi, csak csinált egy válogatást és utána rárakta a logoját. Az artdeco szintén. Ha már ecsesével, akkor én a Make Up Plaza-ból vennék CS (Coastal Scents) ecseteket. Nagyon jó minőségűek és szuper árakon be lehet őket szerezni. Olyanok, mint a bősz ecsetek, hisz azokat is (a legtöbbjét) inkább kínából behozzák, mert így jobban megéri. A Coastal Scents is úgy csinálja, hogy a legjobb minőségűeket kiválogatja és csak azokat forgalmazza. Így tudja elkerülni azt, hogy egy silány kínai piaci termékkel legyen jelen a nemzetközi piacon. Szóval mindenki kínából hozatja. ráteszi az által kiválasztott ecsetekre a logoját és ennyi. Valamelyik cég a drágább kínai ecsetet veszi meg, valamelyik cég az olcsóbb kínai ecsetet veszi meg. De ugyan abból a fazékból vásárol mindenki. Ezért én se sigmát se artdecot nem vennék, hanem megvenném ugyan ezeket (vagyis az ardeconál még ezek jobbak is!) a coastal scents ecseteit a MUP-ból.
2011. dec. 31. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Coastal Scents 22-es ecsetkészletét javaslom. A Make Up Plaza-ban lehet megvenni. Profi termék, még soha nem olvastam sem itthon sem külföldi blogoldalon negatívot róla. Szuper készlet szuper áron, de tényleg. Nézd meg! Egyébként egyenként is megvásárolhatóak, nyilván a pótlás miatt.
2012. máj. 25. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak Sigmat és CS ecseteket használok. Számomra ez árban és minőségben a legmegfelelőbb. Mármint vennék én MAC-ot is, de mivel tök ugyan ilyenek az előbb említettek is, így nem adok ki annyi pénzt egy MAC ecsetre.

Artdeco-t nem vennék fent említett okok miatt.

2012. szept. 3. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a kérdésre szorítkozunk, akkor csakis SIGMA! Ez a cég az ecseteiről híres. A másik meg inkább a festékeiről. Az ecsetei nem olyan jók. A SIGMA-nak viszont über-szuper ecsetei vannak, komolyan!
2012. szept. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!