Milyen a tetoválás, tényleg fáj?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 12:18
31/43 anonim válasza:
Nekem csípőcsonttól van köldökmagasságig a hasamon,és egyáltalán nem fájt.A csontnál kellemetlen volt kicsit,de semmi extra.Most tervezem a következőt:)
32/43 anonim válasza:
19 evesen csinaltattam meg egy mikroszkopikus katicabogarat a lapockamra az volt az elso.
30 evesen szerkesztettem at es lett belole valami mas, kicsit untam mar, hogy olyan, mint egy kicsi paca messzirol.
33/43 anonim válasza:
3 napja csináltattam meg a másodikat a bokám alá,hát volt besza behu:D Na itt tényleg nem kellemes:)De megérte!
34/43 anonim válasza:
Nekem a csuklómon van, és egyáltalán nem fájt! Egy-két pontos volt csak kicsit kellemetlenebb, de amúgy semmi különös, jól elvoltam közben. :D
35/43 anonim válasza:
bokám fölött van egy 12centis non-fig minta. szinte meg se éreztem, pedig a csontos részen is volt. ha epilárot birod, ez sem gond ;) 16/L
36/43 anonim válasza:
18 évesen, ne firtassuk, hogy mit, hülyeség volt. Utána 22 évesen eltakartattam, egy nagyon szép manga angyallal.
37/43 anonim válasza:
15:30-as vagyok. Annyit még hozzá kell tennem, hogy én már alig várom a következő alkalmat, hogy újra érezhessem ahogy tetoválnak. :D Néha komolyan kellemesen bizsergető érzés :D
38/43 anonim válasza:
A tetoválás tényleg fáj! Nekem ma csináltak a kezem fejére a nagyujjam mellé egy pillangót és azt hittem össze szarom magam XD de lehet h csak nekem fájt ennyire :S kényes vagyok XD de am ha tetszik és szép "mintát" választassz akk ne azzal törődj h fáj-e vagy nem hanem gondolj arra h jól fog mutatni :D
39/43 A kérdező kommentje:
Szeretnék tetoválást de nem akarom elkapkodni.Már megvan az ötlet. A hátamra, a tarkómra és a bokámra is szeretnék. :)
2010. júl. 7. 11:03
40/43 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam mennyire vészes.
A fájdalom nem riaszt el, az csak egy állapot. :)))
2010. júl. 7. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!