Milyen a tetoválás, tényleg fáj?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 12:18
11/43 A kérdező kommentje:
Melyik kellemetlenebb ha kontúrt vagy ha színezést csinálják? az ember mikor lehet biztos benne hogy nem kapkodja el a tetoválást? Köszi a válaszokat!
2009. máj. 9. 21:15
12/43 anonim válasza:
A kontúr a fájdalmasabb, arra kell oda figyelni, hogy maradj mozdulatlan amennyire csak tudsz. Lazíts. Akkor dolgozik jól a tetováló, ha nem kapkodja el, precízen dolgozik.
13/43 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. máj. 11. 14:31
14/43 anonim válasza:
Attól is függ, hogy fiú vagy-e vagy lány, a fiúknak állítólag jobban fáj. Én lány vagyok, 2 tetoválásom van, egyik a hasamon [csípőcsontot is éri], másik hátul a nyakamnál, és egyiknél sem éreztem fájdalmat. Egyénfüggő. Ha nagy a fájdalomtűrő képességed, akkor nincs gond.
15/43 anonim válasza:
Fáj, de bőven ki lehet bírni.
Ha tényleg akarod, ez nem akadályozhat.
16/43 anonim válasza:
A lapozka nagyon fájdalmas!Nekem ott van,és a felénél meg kellett állni,mert lefehéredtemXD
18/43 anonim válasza:
Az utolsótól megkérdezném, hogy neki hol is van és mekkora tetkója? Mert nekem a hátam a tarkómtól a fenekemig végig van nyomva, el nem tudom képzelni, hogy milyen zsibbadást éreztél.
19/43 anonim válasza:
Lábfejemen van, és sokkal jobban fáj egy gyantázás vagy egy zselés műköröm amikor égeti az UV-lámpa. De én tetoválás b*zi vagyok, nekem egy tetoválás öröm és nem fájdalom... :)
20/43 anonim válasza:
Nekem a nyakam hátsó részén van,és én is csak azt tudom mondani,hogy nem fáj jobban,mint az epilálás :) Most szeretnék még egyet a csuklómra vagy a fülem mögé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!