Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tablófotózáskor kivegyem a pc-m?

Tablófotózáskor kivegyem a pc-m?

Figyelt kérdés

Decemberben lesz fényképezés,és azon gondolkodom h. bennt maradjon-e a piercingem?Évek óta megvan,nagyon szeretem,és (hülyén hangzik) de úgy érzem vele 1ütt vagyok önmagam.Ezüst színű,golyós patkóm van,az alsó ajkamban bal oldalt.Arra is gondoltam h. fényképezésre veszek 1 szép kis pálcás ékszert.

Ti mit gondoltok?Mit tennétek/tettetek?

2011. nov. 5. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

szerintem mindenképp...osztályfőnöködnek se tetszene,arról nem is szólva,hogy majd 20 év mulva,amikor már hülyeségnek fogod nagy valószínüséggel tartani a piercingesdit,majd szidni fogod magadat,hogy miért volt...

Persze előtte azért kérdezz meg piercinges szakembert,hogy nem lesz-e csúnya a piercing helyén a bőröd,mert ha tiszta vér,véraláfutás meg hasonló lesz a helyén,és ha az ofő nem tiltakozik,akkor lehet bennehagynám

2011. nov. 5. 00:06
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Azt hittem a pc az a personal computer. Gondolkodtam is hogy honnét akarod kivenni? Hehe
2011. nov. 5. 00:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Miért lenne bármi is a helyén?Kiveszem ott egy pici pötty és enyi.Volt olyan h. hetekre kivettem és semmi baja sem volt.És lehet lehurrogni de ezzel a pc-vel úgy vagyok h. úgy megszerettem h. erősen kétlem h. évek múlva megunnám,és tuti kb. 35 éves korimig lesz,ha nem tovább.Fura de az ember az ilyet megérzi...mert nem csak "alkalmi fellángolás" volt h. csináltattam. :D
2011. nov. 5. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!