Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen karkötőt hordanak a...

Milyen karkötőt hordanak a mai tinilányok?

Figyelt kérdés

Nem drága ékszerekre, inkább bizsukra gondolok.

Aki tud, linkeljen képet is!

Köszi

2011. nov. 3. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
43%

[link]

[link]

[link]

ilyesmiket

14/L

2011. nov. 3. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:

amit az első linkelt

vagy két színes karkötőt így egymásba dugnak vagy mi és úgy veszik fel....jó,ezt most nem tudom elmagyarázni xD

meg olyanokat is,hogy ilyen különböző alakjuk van,mondjuk hello kitty :) persze ha felveszed a kezedre,akkor nem hello kitty alakú :D csak ezzel így jó játszadozni :)

vagy egyszerűen csak így: [link]

13l

2011. nov. 3. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ajándéknak gondoltad, akkor szerintem valami olyasmit vegyél, hogy egy láncon kis medál van. Ilyeneknek én jobban örülnék, mint olyan gumis szarásoknak.

[link]

2011. nov. 26. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a Gumi karkötő már egyátalán nem divat. És ha az is tömegtermék! Egyátalán nem egyedi. Vegyél egy "láncos" karkötőt amikre tudsz kis medálokat venni nagyon jól néz ki és egyedivé teheted. Ráadásul nem szakad el mint azok a semmitelen olcsó gumik.
2011. nov. 26. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

Attól függ mennyire tini. Ha már érettebbek, akkor mellőzik a gumi szarságokat és ilyesmiket hordanak (pl. én is).

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!