Most mi legyen a sminkkel? Elkeseredtem.
sminkversenyre neveztem, a következő hónapban lesz, amatőr vagyok!
Nos, modellnek a sógornőmet választottam, aki 30éves.
Kiválasztottam a sminket is, megis vettem az alapozót a szemhéjpúdert, mindent de nem áll jól neki a szín, mivel sajnos picit ráncos a szeme és mélyen ülő neki:(
A téma a 80as évek disco sminkje! És vettem tegnap 2 ecsetet az Yves Rocher-ba és ott tök jónak tünt, az eladó mondja h milyen jó! Hát műanyag és dolgozni se lehet vele:@ Karcol, és még drága is volt:(
A modellem szeme barna a haja sötétszőke. Passzolok, elvagyok keseredve semmi sem áll jól neki. MIT TEGYEK, NEM AKAROK BEÉGNI? nem bánthatom meg h már nem őt viszem. Muszáj összeszednem magam
Szia :-)
Először is, ha sminkelsz, kell, hogy legyen egy állandó modelled, akinek már úgy kellene ismered az arcát, hogy akár sötétben is ki tudd festeni. Versenyre mindenképpen szép arcú, dekoratív, csinos lányt válassz, mivel a pontok jó része a modellen múlik. Ezen kívül a hajon és a ruha-összeállításon. A modelled fiatal legyen, és bírja azt, hogy órákig sminkeled, sőt a versenyeken segítenie is kell (adogatás, mikor mit csináljon stb.) Még amatőrként is egy versenyre hetekig kell készülni, mert ott abban az 1 órában, 50 percben minden flottul kell, hogy menjen, nincs idő korrigálásra.
Másodszorra, mindig figyelni kell, hogy a smink passzoljon a modell karakteréhez, stílusához és, hogy tudja viselni azt.
Ha írsz egy ímélt privátban a többit meg tudjuk ott beszélni.:)
köszönöm nektek! Megrendeltem neten a shimmer coastal 88palettát. Nagyon várom már:)
Utolsó dobsz egy mailt nekem erre a cimre???
Ildycooo@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!