Jedwardlove kérdése:

Milyen legyen a smink?

Figyelt kérdés
Barátnő ki szeretné sminkelni magát,mert rondának látja magát (7. es) próbáltuk lebeszélni,de hajthatatlan.szerintetek milyen sminket készítsen?Nem tudjuk lebeszélni róla...Úgyhogy kéne vmi tipp! Köszi előre is a normális válaszokat! :D
2011. okt. 12. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges,ráadásul még csak 13 éves rá ér még ezzel,és amúgy is a smink nem mindenkinek áll jól.De ha annyira akar sminkelni,akkor csináljon valami szép natúr sminket

http://www.youtube.com/watch?v=L1Fgrkb9eYg&feature=related

2011. okt. 12. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem magadnak akarsz? HIszen ha annyira le akarod beszélni, akkor miért akarsz neki tippeket adni? :D Na mind1. Szerintem egy kis szempillaspirál, szájfény meg szemceruza belefér, de én őszintén szólva érdekesen nézek a kis 7esekre akik sminkelik magukat... 8ban vagy 9ben már mehet végülis, bár akkor is ráér.. :D
2011. okt. 12. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!