Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tizenévesek, főleg lányok,...

A tizenévesek, főleg lányok, miért hordanak fültágítót, ha nem divatból?

Figyelt kérdés
Érvelésekre lennék kíváncsi.
2009. máj. 2. 12:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Nah azért hagyjuk ezt a szar egyéniség f*szom dolgot.. Érdekes mód az afrikai és más törzseknél eszükbe nem jutna iet mondani h "vedd ki légyszi mert nekem hamarabb volt" csak mi magyarok vagyunk ien segg hülyék h mindent kisajátítunk magunknak.. és mi van ha 1 5éves gyereknek már 5mm-es a füle? elkéne már felejteni ezt a szar "divatból csinálja. feltünési viszketetsége van. keménykedni akar" szövegből

azért van nálunk az országban tágító h igen is az csináltasson akit foglalkoztat a dolog. és akinek szépségpöttye v septuma van már az is utánozza a másikat?-.-

17/F

2009. aug. 16. 13:26
 12/17 anonim válasza:
Érdekes 2-3 éve még nemnagyon volt senkinek,most meg hogy bejött ez az emó őrület minden tizenéves tágítja,mert myspace-n látja h minden amcsi emónak van!Kinek meg kb 10 éve van most miattuk veszi ki,mert nem akar a divatosak közé tartozni!ennyi:)
2009. aug. 18. 18:33
 13/17 anonim válasza:
48%
az Afrikai törzsekhez hasonlítás kicsit erős:)kultúrájuk része,nem hinném hogy az emó divat miatt csinálnák vagy éppen myvipre pózolnak vele:D
2009. aug. 18. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:

én imádom az extrém dolgokat, a tágeszek is beletartoznak ebbe a kategóriába. nekem az ötlet onnan jött, hogy példaképemnek is van, meghát kb 2-3 éve láttam olaszba. ebben az évben meg hollandiába. egyszerűen gyönyörűek voltak *.*

14/L.

2009. okt. 3. 11:42
 15/17 anonim válasza:
Nem láttam még soha fültágítóüt, kívéve az öregeken.De szerintem azért mert tetszik nekik.De lehet hogy csak azért mert nagyobbra szeretnék a fülüket.Ki tudja?Ez relytélyes marad.Egyépként szerintem nagyon-nagy hülyeség.
2010. jan. 2. 12:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom..én 18 vagyok és volt egy 8mmesem és nem divatból, hanem azért mert szerinetm nagyon szép :) azóta kivettem, és teljesen összement. Most megint szeretnék de max 4mm.
2010. szept. 7. 20:54
 17/17 anonim válasza:
Mert szerintük nagyon extrém... és úgy gondolják, hogy a bennszülöttek nem is olyan elmaradottak, mint azt mások gondolják. XD
2011. máj. 7. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!