A tizenévesek, főleg lányok, miért hordanak fültágítót, ha nem divatból?
Nah azért hagyjuk ezt a szar egyéniség f*szom dolgot.. Érdekes mód az afrikai és más törzseknél eszükbe nem jutna iet mondani h "vedd ki légyszi mert nekem hamarabb volt" csak mi magyarok vagyunk ien segg hülyék h mindent kisajátítunk magunknak.. és mi van ha 1 5éves gyereknek már 5mm-es a füle? elkéne már felejteni ezt a szar "divatból csinálja. feltünési viszketetsége van. keménykedni akar" szövegből
azért van nálunk az országban tágító h igen is az csináltasson akit foglalkoztat a dolog. és akinek szépségpöttye v septuma van már az is utánozza a másikat?-.-
17/F
én imádom az extrém dolgokat, a tágeszek is beletartoznak ebbe a kategóriába. nekem az ötlet onnan jött, hogy példaképemnek is van, meghát kb 2-3 éve láttam olaszba. ebben az évben meg hollandiába. egyszerűen gyönyörűek voltak *.*
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!