Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tizenévesek, főleg lányok,...

A tizenévesek, főleg lányok, miért hordanak fültágítót, ha nem divatból?

Figyelt kérdés
Érvelésekre lennék kíváncsi.
2009. máj. 2. 12:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

Fogalmam sincs.

Szerintem gusztustalan,meg hát fiatalok vagyunk megtetszik megcsináltatjuk,de ha évek múlva megunjuk?!:S

Egyébként nem szép szerintem,sokkal szebb a sima luk.Én szerdán lövettem,az eredeti fölé:) Szerintem sokkal szebb:D

14/L

2009. máj. 2. 12:09
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

én fiú vagyok de sztem azért hordanak a lányok mert nekik nem elég a hagyományos fülbevaló és kicsit extrémebb külsőt szeretnének.

nekem a jobb fülembe van tágító(21mm) ősszel akarok a balba is mert így elég furi h csak az 1ikbe van.

17/F

2009. máj. 2. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelműen azért,mert tetszik nekik... tehát stílusból
2009. máj. 2. 17:56
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

haha, annyi olyan lányt ismerek aki megbánta mert még 14 évesen hogy húú emó vagyok meg minden, tágesz kell...

aztán most próbálja takarni a hajával meg kiszedi, hogy összeszűküljön! Hamarabb kellet volna gondolkozni mielőtt kitalálja, hogy ezt a stílust szeretném követni, mivel már leáldozóban van az egész :)

2009. máj. 2. 18:01
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Mert ízlésficamosak.
2009. máj. 2. 22:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

én úgy tudom, hogy ha nem nagyobb 1 centisnél a lyuk, akkor még visszahúzódik..

egyébként nyilván azért, mert tetszik nekik.

2009. máj. 3. 13:28
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

emoknak fültágito?

én még nem láttam olyat.

stilus, és nem divat...vagy aki divatból csinálja,arról lesüt kb..

..

2009. máj. 28. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert tetszik nekik, ennyi.

Divatból nem hiszem hogy csinálnák o.O Ez nem olyan dolog mint egy ruhadarab hogy felveszem aztán ha akarom kidobom a kukába...

2009. jún. 29. 05:19
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
ez olyan, hogy miért hordasz lógós fülbevalót, pöttyöt vagy karikát? mert az tetszik. nekem a fülemben meg fültágító van. ennyi.
2009. aug. 8. 00:02
 10/17 anonim válasza:
21%
100%osan divatból!És ügyelnek arra,hogy soha ne takarják el,nehogy véletlen valaki ne lássa,hogy nekik tágeszük van!De ezzel sajnos tönkreteszik más emberek egyéniségét!pl:aki idősebb,nem emó,és nem divatból hordja
2009. aug. 16. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!