A tizenévesek, főleg lányok, miért hordanak fültágítót, ha nem divatból?
Fogalmam sincs.
Szerintem gusztustalan,meg hát fiatalok vagyunk megtetszik megcsináltatjuk,de ha évek múlva megunjuk?!:S
Egyébként nem szép szerintem,sokkal szebb a sima luk.Én szerdán lövettem,az eredeti fölé:) Szerintem sokkal szebb:D
14/L
én fiú vagyok de sztem azért hordanak a lányok mert nekik nem elég a hagyományos fülbevaló és kicsit extrémebb külsőt szeretnének.
nekem a jobb fülembe van tágító(21mm) ősszel akarok a balba is mert így elég furi h csak az 1ikbe van.
17/F
haha, annyi olyan lányt ismerek aki megbánta mert még 14 évesen hogy húú emó vagyok meg minden, tágesz kell...
aztán most próbálja takarni a hajával meg kiszedi, hogy összeszűküljön! Hamarabb kellet volna gondolkozni mielőtt kitalálja, hogy ezt a stílust szeretném követni, mivel már leáldozóban van az egész :)
én úgy tudom, hogy ha nem nagyobb 1 centisnél a lyuk, akkor még visszahúzódik..
egyébként nyilván azért, mert tetszik nekik.
emoknak fültágito?
én még nem láttam olyat.
stilus, és nem divat...vagy aki divatból csinálja,arról lesüt kb..
..
Mert tetszik nekik, ennyi.
Divatból nem hiszem hogy csinálnák o.O Ez nem olyan dolog mint egy ruhadarab hogy felveszem aztán ha akarom kidobom a kukába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!