Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen tartós körömlakkok...

Milyen tartós körömlakkok vannak, amik nem jönnek le 2-3 nap után?

Figyelt kérdés
Tudtok ilyen márkát mondani, és azt hogy hol lehet megvenni?
2011. okt. 7. 12:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Teljesen mndegy, h milyen lakkot veszel, mert nem attól függ a tartósság"

Nekem nem mindegy, mert ahogy mások is írták vannak olyan körömlakkok amik kibírnak legalább 6 napot is. És ez a lényeg. Nem akarom ,hogy 3 naponta megint rákenjek vagy újra kenjek. Azzal teljesen tisztában vagyok , hogy egyik sem tart nagyon sokáig, mert mindegyik lepattogzik.

De még is vannak olyan körömlakkok amik tovább kitartanak, mint 2-3 nap. És ez a lényeg nekem.

Köszi a válaszokat!

2011. okt. 10. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Műkörmös vagyok, valszeg jobban értek a dologhoz, mint te...
2011. okt. 10. 21:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem érdekel, hogy többet tudsz róla, mert gondolom akkor azt sem olvastad el, hogy tisztában vagyok azzal, hogy egyik körömlakk sem tart hosszútávon nagyon sokáig de nekem nem is ez a lényeg, hanem az,hogy 2-3 naptól tovább tartson, ami nyilván igaz mert írták kommentben , hogy vannak körömlakkok amik 6-7 napig is eltartanak. Nekem ez bőven elég.
2011. okt. 10. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Mivel műkörmös vagy, nyilván azt is tudod, hogy vannak "merevebb", de vannak "hajlékonyabb, flexibilisebb" lakkok, amik viszont jobban bírják a "gyűrődést", a köröm hajlékonyságát.

Tapasztalatom szerint is vannak olyan lakkok, amik "nyúlósabbak", gumisabb a szerkezetük, így tartósabbak! Ennyi!

2011. okt. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!