Mi a véleményetek ezekről a kiegészítőkről? (dorivisy)
Figyelt kérdés
Van egy pár, amiről el nem tudom képzelni, hogy mihez és hova lehetne felvenni. Talán le vagyok maradva, mert már túl "modernek" ezek hozzám...
Egyébként vannak nagyon szépek is :) Sőt, párat szívesen felvennék.
2011. okt. 4. 14:53
1/2 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam: a többi is nagyon szép, csak nem tudom, hogy mihez és hova lehetne hordani. De attól még szépek, szóval tetszenek. Mit gondoltok róluk?
2011. okt. 4. 15:02
2/2 anonim válasza:
Nekem túl nyersek, de amúgy valami piros, szürke, királykék esetleg citromsárga, narancssárga kosztümmel vagy koktélruhával tudom elképzelni egy színházi előadáson vagy egy fontosabb tárgayláson.
Viszont a ruhának is kicsit nyers szabásúnak kéne lennie és semmi díszítés vagy minta ne legyen rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!