Mi a véleményetek a vitaminkészítményekről, étrend kiegészítőkről?
Az Amway is azt mond, amit akar.
Kérdező, teljesen igazad van. Én nemrég voltam egy előadáson, ahol egy ismert kutatóorvos arról beszélt, hogy nem szívódnak fel, még a c vitamin sem. Csak amit a táplálékban megeszünk, az hasznosul.
Lehetett kérdezni, rákérdeztem a nagy dózisú vitaminokra, ezeket túl lehet adagolni, az adalékok pedig károsítják a szervezetet. A nekik tulajdonított kedvező hatás csak placebo.
11:15-ösnek: Hát ezek az általad placebónak minősített szerek hozták rendbe a vérképemet. Ugyan honnan került volna pl. vas a vérembe? Pszichésen előállítottam?
van köztük jó is, bár túlzásba nem kell esni. És ha egy vérszegény ember vérképe javul, a közérzete is jobb lesz, ez sem placebó hatás.
Én szedtem minden nap egy testépítőknek készült vitaminkészítményt. Amikor éreztem, hogy nem szédelgek, több az energiám, elmentem újból vérképet csináltatni. Sokkal jobb lett. Onnantól kezdve csak kétnaponta szedtem. Két hónap múlva ismét vérvétel és már normális értékeim voltak.
Most már csak havi egy hétig szedem, menstruáció idején.
És ez elég ahhoz, hogy ne legyek vérszegény.
Nem akarom túlzásba vinni, pont a mesterséges anyagok, adalékok miatt, és a túladagolást sem szeretném kipróbálni.
Szerintem meg kell találni az egészséges egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!