Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki ennyi smink egy fiún?

Ciki ennyi smink egy fiún?

Figyelt kérdés

Alapozó, szempillaspirál, szemöldökceruza és labello.

Az alapozó kell, h fehérebb legyek :D A szempillaspirál kell, mert szép fekete szempillát akarok. A szemöldökceruza kell, mert hülye voltam anno, és kiszedtem a szemöldököm, ami nem nő vissza, illetve a színe is kell, h illjen a hajamhoz.

Szal véleményem szerint ezek nélkülözhetetlenek. Ti mit gondoltok?

2011. okt. 2. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A dörzsölést úgy értette, ha mondjuk belemegy valami a szemedbe, vagy viszket...de látom, hogy ilyesmire is odafigyelsz, szép!
2011. okt. 2. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem ciki :D
2011. okt. 2. 20:05
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

A smink alapjáraton rohadt ciki egy fiún!

Egyik unatkozó tini kismajom kitalálta, többi meg megy utána. Legközelebb szoknyát húztok, fiút? És a kukitokkal mi lesz, hátra kötitek és nunit vágtok a lábatok közé?

Ha valaki meleg, azzal nincs baj, mert az genetikai rendellenesség, nem tehet róla senki, így születtél. De az, hogy lánynak variálod a fejedet, beteges, és rettenetes. Ha van nő, aki sminkelt fiút megkíván, a lány sem semmi........................leszbi hajlamú őrült, aki farokkal rendelkező, ám nőarcú lényt kíván. Bolond egy dolog, de tudom ilyen tinik is kellenek, majd kinövitek, csak szegény szüleiteket sajnálom, mert nem lehet könnyű lázadozó kamaszt nevelni, aki így akar kitűnni, hogy női dolgokkal akarja felhívni a figyelmet magára, és még büszke is rá. És még mentség sincs, mert ha simán meleg valakinek a gyereke, szegény nem tehet róla, így született, de a sminkelő fiúk sajnos szabad akaratukból fajzanak el valami nő és férfi közötti létre.

MOndjuk, ha a Sohoban élsz New Yorkban és bárokban lépsz fel, akkor bocsi, abban az esetben totál természetes, sőt, még kevés is ennyi smink!

2011. okt. 2. 20:37
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

Ti mit gondoltok?

Azt,hogy elég gázos vagy! Keress pasit!

2011. okt. 2. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sok. Legalább a szempillaspirált hagyd el.

A ricinusolaj talán visszanövesztené a szemöldöködet.

Amúgy milyen alapozót használsz? Nekem nagyon világos a bőröm, és alig találok rá normálisat..

19/L

2011. okt. 3. 00:22
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én ebben a ricinusolaj-dologban nem hiszek, meg elég macerásnak is tűnik :/

Alapozót úgy csinálom, h van ez a fehér Barry M Foundation Creme, hozzákeverem a sötétebb alapozóhoz, és így kivilágosítja.

2011. okt. 3. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Még nem is hallottam erről. Köszi, utánanézek. :)
2011. okt. 3. 14:34
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

EZ kajakra komoly? Soha a budos eletbe nem gondolnam hogy egy fiu sminkel. Aki sminkeli magat az biztos hogy meleg, vagy nem forognak a fogaskerekek.

en max labello

2011. okt. 3. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

Figyi, és reggel kifested magad és egész nap úgy vagy? Ès frankón smink nélkül ki se teszed a lábad?

Èn lány vagyok és egy idöben nagyon sminkeltem magam, az utcára se mentem ki smink nélkül, meg totál önbizalomhiányos voltam ha nem volt lefedve a fejem!

Aztán pár év múlva rájöttem, hogy nem kell annyi smink... az arcböröm helyrejött, mert az évek során eltömödtek a pórusaim és ragyás lettem. Neked mi a helyzet a pórusaiddal? Bírják még?

2011. okt. 3. 20:18
 20/22 A kérdező kommentje:
Inkább használok alapozót minden nap, mint h ronda arcbőrrel mászkáljak a világban ^^"
2011. okt. 4. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!