Ezek a táskák valók szerinted 19 éves csajnak?
És ha nem tárgyat vennél neki, hanem élményt ajándékoznál? Pl elmentek kirándulni valami klassz helyre, vagy elmentek egy koktélbárba röhögcsélni. Mehettek még libegőzni, bobozni, kalandparkba és még sorolhatnám.
Ha mindenképpen tárgyat szeretnél ajándékozni, akkor esetleg kérdezd meg a szüleit, hátha van valami az általad belőtt keretek között, amire régóta vágyik. Van esetleg valami hobbija? Akkor ahhoz kapcsolódót. Kedvenc írójától egy könyv? Ilyesmikben gondolkozz szerintem.
Én 24 vagyok. Nekem tetszenek, de nem venném fel az utcára. Szerintem valami mást vegyél. lehet, hogy felvenné,de mivan ha mégsem....
Amúgy az a baj, hogy elvárja mindenki hogy fiatalon milyen nőiesek legyenek a nők...Hát én 24 éves vagyok, de egyszerűen nem szeretem a nőies dolgokat. Nem értem miért elvárás ez...de nem ez a kérdés :)
Amúgy cikibb amikor 14 évesen úgy öltöznek, mint egy huszon harminc éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!