Tényleg tetszenek a Louis Vuitton márkájú táskák?
Figyelt kérdés
Ha nem gondolsz arra, hogy nagyon drága, és rengeteg sztárnak van? Igazán tetszik?2011. máj. 7. 18:19
1/12 anonim válasza:
Nekem a sok márkafelirattól herótom van, lehet valami drága, márkás és fantasztikus, de ehhez jobb esetben nem szükséges, hogy 80 helyen rajta legyen. xD
Szóval nem, nekem nem kéne, nem tetszik. :D
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon nem jönnek be:D
Talán a színük miatt. Utálom a barnát és az aranyt is.:D
2011. máj. 7. 18:44
4/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek, de inkább a fehér kockás, a Damier Azur fajtájúak, illetve a limitáltak, pl. a graffiti, de a patchwork sem rossz szerintem.
5/12 anonim válasza:
A fehér alapon színesek egész aranyosak, de szerintem gáz, hogy tele van a márkajelzéssel, egy nagy reklám az egész, ettől nem tűnik elegánsnak. Az a hagyományos barnás meg olyan, mint egy öreg néni bevásárlószatyra.
7/12 anonim válasza:
nekem tetszenek. a kockás is. LV feliratosból pedig inkább a fehér alapon színes. (amúgy amit valaki itt feljebb linkelt ilyet az hamisítvány..)
8/12 anonim válasza:
Nekem ilyenem van [link]
és nagyon szeretem. Nem azért, mert márkab*zi vagyok, hanem, mert elegáns, szeretem a barnát, és sok ruhámhoz illik.
9/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek, egész egyszerűen rondának tartom a mintáját, és a színeit sem szeretem. Sem a barnát, mert öregesnek találom őket, sem a fehér alapon színeset, mert az ovisok uzsitáskáira emlékeztet.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!