Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem érzik rajtam mások...

Miért nem érzik rajtam mások a parfümöt?

Figyelt kérdés
Akármit használok soha senki nem dícséri meg. Vettem pink sugart, mert azt olvastam ez nagyon erős, és az is. A családtagjaim is csak néha jegyzik meg, ha egy újabb fajtát kezdek használni, hogy milyen fini, eltelik pár nap, és már soha. Én érzem magamon, és finom. Más miért nem érzi, egyik nap is egy csaj azt mondta "milyen finom dinnye illat van, nem a te parfümöd?" Akkor is a vaníliás, vattacukros pink sugar volt rajtam.
2011. szept. 23. 20:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi szépen!

Az az igazság h már a pink sugár elfogyott. Most visszatértem a Nina ricci-hez hát nem kaptam/kapok se több se kevesebb dícséretet. De mindegy is, már nem érdekel, a rucijaim folyton dícsérik, a parfümömre már nem szólnak, sok is lenne a dícséretből.:)

2011. nov. 12. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy még annyi jó tanácsom lenne, hogy soha ne azért válassz parfümöt, hogy mások mit szólnak hozzá, hanem magadnak. Hiába van elájulva a környezeted egy bizonyos illattól, ha az nincs összhangban veled. Tipikus példa erre nekem a Chanel Mademoiselle illatélménye: kaptam egy mintát, hát jól befújtam magam egy bulira, de azonnal tudtam, hogy ez nem az én illatom, pláne akkoriban, 20-21 évesen. Mégis bomlottak a pasasok, hogy mi ez a jó illat. Soha többet nem használtam ezt és nem is nagyon fogom. Ha egy parfümöm lehetne, az a DKNY Women illata lenne, ez egy nagyon megosztó illat, sokak szerint annyira szúrós és éles a vodka-paradicsom alapjegy alapjegy miatt, hogy szerintük zavaró. Engem aztán nem zavar, én ezt magamon egy csodálatos tisztaságillatnak érzem, a szúrósságával annyiban étek egyet, hogy tényleg van benne valami steril illat, de szerintem pont ez a pláne benne. Szóval hiába nem tetszik másoknak, ez az ÉN illatom és mindig is viselni fogom, ezt nagyon jól tudom. Pont mert hozzám idomul és ez a lényeg. Remélem, te is megtalálod az illatodat!
2011. nov. 13. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Melyik Ninád van amúgy? A piros almásüveges? Azt én is szeretem amúgy, de sajnos nagyon gyengén lehet csak érezni és gyorsan elillan... A Ninák közül még a galambos üvegűt ismerem, az elég erős, és nem épp fiatalos illat.
2011. nov. 13. 15:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen a NINA a nina ricci-k közül én rajtam egész nap érezni, pedig nem fújok sokat, hát lehet majd megszokja az orrom és nem érzem már.:/ De imádom ezt az illatot már nem is cserélném le másra.:)
2011. nov. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!