Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem érzik rajtam mások...

Miért nem érzik rajtam mások a parfümöt?

Figyelt kérdés
Akármit használok soha senki nem dícséri meg. Vettem pink sugart, mert azt olvastam ez nagyon erős, és az is. A családtagjaim is csak néha jegyzik meg, ha egy újabb fajtát kezdek használni, hogy milyen fini, eltelik pár nap, és már soha. Én érzem magamon, és finom. Más miért nem érzi, egyik nap is egy csaj azt mondta "milyen finom dinnye illat van, nem a te parfümöd?" Akkor is a vaníliás, vattacukros pink sugar volt rajtam.
2011. szept. 23. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A dinnyeillat a dinnyéhez való,a vattacukorillat a vattacukorhoz.

És nem hiszem,hogy érzed magadon,mert a saját orrod megszokja,és nem érzed.És ezek az illatok nem sokat váltanak ki a melleted állóból,mert a zöldségesszatyrot fogja keresni.

Talán használj olyan parfümöt,ami édes illatú de nem gyümölcs.Ne ilyen vadhülyeséget.

2011. szept. 23. 20:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Régen normálisat használtam, volt escadam, moschinom, ninam, de azt sem dícsérték. Én igenis érzem minden nap, éreztem azokat is, és ezt is. A gyümölcsillatok meg igenis finomak. A pink sugar-t pont azért vettem, mert ez aztán tényleg erős, mégsem mondja senki.
2011. szept. 23. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:

Te úgy döntöttél ,hogy jó,a környezeted viszont nincs elájulva.Egy dinnyeszagtól én sem lennék.

Talán gondolkozz el rajta,és válts parfümöt.

De ha szerinted ennyire jó,akkor használd,csak ne várd az ájulást.

2011. szept. 23. 20:44
 4/14 A kérdező kommentje:

NEKEM NINCS DINNYEILLATÚ PARFÜMÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM ÉRTED AMIT ÍROK.......:/

2011. szept. 23. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A Pink Sugárt ne csodáld, hogy nem dicsérik. Az egy émelyítő, gyomorforgató szag, nekem hányingerem is lesz tőle. A dinnye illat se csoda, ha másnak nem tetszik. Attól még, hogy szerinted jó, még másnak lehet más véleménye.
2011. szept. 23. 20:52
 6/14 anonim ***** válasza:

hát, én se szoktam senki illatát megdicsérni.

ne is várd, hogy mások dicsérgessék, pláne ne úgy, hogy már megtették.

"A családtagjaim is csak néha jegyzik meg, ha egy újabb fajtát kezdek használni, hogy milyen fini, eltelik pár nap, és már soha. "

minek kéne ugyanazt az illatot egymás után többször megdicsérni?

fogadok, hogy 15 éves, önbizalomhiányos, elkényeztetett szőke kislány vagy.

2011. szept. 25. 16:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem, abszolút nem vagyok önbizalomhiányos, nagyon is elégedett vagyok magammal, és az életemmel, amúgy meg 21 éves, sikeres, fiatal nő vagyok, ez egy ilyen oldal, ahol az emberek kérdéseket tesznek fel, és várják rá mások válaszait, ha meg valakinek nem érthető a kérdésem, az ne válaszoljon! Egyébként meg én ezt várom el másoktól amit én as adok, én megdícsérem mások dolgait, és az illatukat is, ezért várom el mástól is.
2011. szept. 25. 17:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de egy vattacukor szagtól senki nem fog elájulni.12 éves kislányokra való.És mivel nem merik megmondani,hogy nem jó,ezért nem szólnak semmit.

Próbáld ki ezt:

[link]

2011. szept. 25. 18:11
 9/14 A kérdező kommentje:

De pont azért vettem ezt, mert ennél erősebb nem létezik, amikor átlagos finom parfümöket használtam sem szóltak.

Amúgy meg nekem már ízlik, úgy megszerettem, hogy fincsi cukor illatom van.

2011. szept. 25. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én is sokszor vagyok így, ahogyan te, hogy valamiért nem dicsérnek rajtam egy illatot. És ez azt jelenti, hogy nem a TE illatot, ilyen egyszerű. Én is voltam már befújva mindenféle zseniális illattal, mégse dicsérte senki,mert nem passzolt hozzám az illat. A Pink Sugar-ról pedig ha nem bántódsz meg, lebeszélnélek, mert egyrészt ez egy rémes illat, maximum 13 éves kislányoknak állhat jól, nem egy fiatal huszonéves nőnek. Nem is mondanám igazából parfümnek, egy rendes parfüm nem ilyen egyszerű: ez mindössze annyi célt szolgál, hogy felfigyeljenek rád. A jó parfüm folyamatosan változik a bőrödön, ez pedig árasztja azt a szörnyű geil cukorillatot. Olyan ciki vagy hogy is mondjam. Én egyszer fújtam be vele magam, és alig vártam, hogy hazaérjek levakarni magamról, mert szabályosan kínosan éreztem magam tőle. Amit nagyon ajánlok kipróbálásra, a D&G Light Blue, ez szinte mindenkinek jól áll, rajtam ezt dícsérték eddig a legtöbbet talán.

25 N

2011. nov. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!