Lehet örökíróval vagy filctollal szemet festeni?
kedves 13:49
10 év felett vagyok, és nemvagyok valami sminkes féleség,csak eszembe jutott ez a kérdés mert nem tittam hogy árt a bőrre és hogy komoly bajom lesz tőlle, nekünk az iskolába nincs szépség tan, és máshol/máskitől nem tudtam megkérdezni, mert nincs kitől!
Kérdező!
Szépségtan senkinek sincs a suliban, én anyukámtól és a netről tanultam sminkelni. Van rengeteg sminkblog csak be kell ütni google-ba, általában szépen le van írva minden, hogy mi mire való. Persze nem kell mindegyikből a legdrágábbat megvenni, de egy lánynak általában alap sminkfelszerelése egy alapozó, egy szemceruza és egy szempillaspirál. És akkor jöhet a korrektor, púder, szemhéjfestékek.
Az is jó, ha van egy idősebb barátnő vagy unokatesó, aki megmutatja hogyan kell ezeket használni.
13 éves kommentelőnek meg üzenem, hogy zsenge kora ellenére igencsak mocskos a szája, és néha jobb hallgatni, mint sületlenségeket összehordani. Vajon a szüleivel is így beszél?
Oh, a 13 éveske vette a fáradságot, és nekem még privátot is írt, hogy ne pofázzak...
Tünemény lehet ez a lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!