Lehet örökíróval vagy filctollal szemet festeni?
Ez arra emlékeztet, mikor alsós korunkban filctollal festettük a körmeinket, mert általánosban tilos volt a körömlakk.
Most komolyan sajnálod azt a 300-500 Ft-ot egy szemcerkára?
Filc az felejtős, nem is tudom hogy jutott ilyen az eszetekbe.
ártalmas,azt nem erre találták ki.
és amúgy tényleg már 200-300 forintért is kapni szemfestéteket.
és mársészt a filctollat mégis mivel szednéd le magadról?
szerintem 1-2x ha csinálod,és nem megy bele a szemedbe,akkor semmi bajod nem lesz
én régen amikor láttam hogy Christina Aguilera-nak meg egy csomó szép nőnek is a szája fölött van anyajegye,filc tollal odatettem egy pöttyöt hogy jól nézzek ki xDD
és nem lett tőle szerencsére semmi bajom :D
amúgy csak annyiból gáz hogyha elrontod,nem tudod lemosni ... max kva nehezen :)
13l
Utolsó válaszoló:
Ha megkérhetlek 13 évesen "szerintem" alapon légyszives ne adj olyan válaszokat, amikkel oltári nagy HÜLYESÉGRE biztatsz másokat...
Kérdező: Nem, ilyen anyagok véletlen se kerüljenek a szemedbe, ha nem szeretnél tartós és komoly szemproblémákat!
Lehetni lehet, más kérdés, hogy akár meg is vakulhatsz miatta.
A bőrre káros, persze 1-2 alkalomtól nem lenne komolyabb bajod, de a szemed azért más téma.
Én a magam részéről olyan szemsminket se veszek, amire nincs ráírva, hogy szemészetileg tesztelt... meg antiallergén...
Nos a legtöbb filctoll egyik fent említettről sem tud felmutatni bizonyítékot.
Hogy a francba jut ilyen eszetekbe egyáltalán?
Szemed alatt ha kihúzod az tuti belemosódik a szemedbe ha pislogsz, ettől meg is vakulhatsz. De ezt már 10 évesen is tudják a legtöbben, ha meg az alatt vagy akkor ne fessed magad.
17:16 vagyok
és akik lepontoztak,azoknak szól: nyaljátok már ki a jó édes k.rva anyukátokat,azt
köcsögök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!