Ha füstös szemet akarok csinálni miket vegyek hozzá?
Egy fekete szemceruzát, én évek óta miss sporty-t használok, nekem nem maszatolódik, fekete rendesen, szépen tudok vele dolgozni, ha fekete füstöt akarsz, akkor egy fekete/szürke szemhéjpúdert, nekem abból az a S-he vállt be (van manhattanam is, astorom is, avonosom is..) de nekem ezek se nem potyognak, nincs baj a színükkel se, se az állagukkal, ha barnát, akkor ugyanezeket barnából.
Ha korrigálni kell a szemed formáját, nagyságát esetleg tust, de nem muszáj.
Itt is van néhány tipp:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=f%FCst%F6s+s..
...akkor tust ne.. ahhoz ügyes-rutinos kéz kell!
(saját tapasztalat, nekem sem megy mindig pedig több éve sminkelem magam...:-)
...a füstös sminket pedig nem lehet nagyon elrontani!:-))
én fekete-nagyon sötét arany átmenetre csinálom, bár ez nem a hagyományos értelemben vett füstös szem.
kívülre menjen a fekete festék, belülre a szemzugba az arany, és azt egy picit fesd feljebb a szemhéjadnál, úgy nagyítja a szemed. aztán húzd ki csokibarna ceruzával (én tussal szoktam, de ha nem vagy gyakorlott azt ne.)
fekete szemhéjpúder: s-he van nekem, az többé kevésbé jó, nehezen maszatolódik
sötétarany szemhéjpúder: bourjois trio smoky eyes-gold. az nagyon jó, és annyira tartós, hogy lemosóval is nehezen jön le.
szemcerka az miss sporty 018-as :D
ha tus, akkor pedig BeYu 03-as.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!