Mit tegyek körömrágás ellen?
Szerintem a nagyon pici körömre is tudnak műkörmöt csinálni, létezik több féle eljárás. Én láttam már tövig lerágott körmöket, aztán valami tipet vagy zselét építettek rá és akkor lett olyan, mint másnak alapból. Nem si látszott, hogy mű.
De szerintem szinte bármi megoldható már, bemész egy jó körmöshöz és megmutatod a körmeidet.
Egyébként ajánlom a gyógyszertárban is kapható körömrágásra való dolgokat, azzal bekened és nagyon rossz ízük van, leszokhatsz a rágásról.
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, szinte egész életemben rágtam a körmöm. Próbáltam mindenféle körömlakkot, műkörmöt, de nem segített, az akarat bennem volt.
Aztán elkezdtem haj-bőr-köröm vitamint szedni (igazából a hajam miatt vettem először), és azt vettem észre hogy már nem is rágom a körmöm. Nem tudom van-e összefüggés, de nekem ez bevált, már egy éve nem nyúltam hozzá, pedig régen tényleg minden trükköt bevetettem
A dm-es saját márkást tudom ajánlani, nem drága és tényleg jó.
Remélem neked is sikerül leszoknod.
08:43 mi a neve?
énis rágom:S
és a hajamra is joljönne.
én kiprobálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!