Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek körömrágás ellen?

Mit tegyek körömrágás ellen?

Figyelt kérdés
Kb hány centis körömre rakathatok fel műkörmöt? Úgyértem meddig érjen hogy ne essen le ha felrakatom. Újj vég ,attól rövidebb , hosszabb?
2009. ápr. 23. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nagyon pici körömre is tudnak műkörmöt csinálni, létezik több féle eljárás. Én láttam már tövig lerágott körmöket, aztán valami tipet vagy zselét építettek rá és akkor lett olyan, mint másnak alapból. Nem si látszott, hogy mű.

De szerintem szinte bármi megoldható már, bemész egy jó körmöshöz és megmutatod a körmeidet.

Egyébként ajánlom a gyógyszertárban is kapható körömrágásra való dolgokat, azzal bekened és nagyon rossz ízük van, leszokhatsz a rágásról.

2009. ápr. 24. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon rövid a köröm, akkor egy ideig kicsit óvni kell a tipes műkörmöt, mert kicsi a felület, amihez hozzáragasztják. De megoldható. Aztán ahogy nő a saját körmöd, egyre biztosabban a helyén marad a mű. Csak egy jó körmöshöz kell fordulni. Próbálj meg többet is felkeresni, megkérdezni!
2009. ápr. 24. 06:49
 3/8 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is hasonló cipőben járok, szinte egész életemben rágtam a körmöm. Próbáltam mindenféle körömlakkot, műkörmöt, de nem segített, az akarat bennem volt.

Aztán elkezdtem haj-bőr-köröm vitamint szedni (igazából a hajam miatt vettem először), és azt vettem észre hogy már nem is rágom a körmöm. Nem tudom van-e összefüggés, de nekem ez bevált, már egy éve nem nyúltam hozzá, pedig régen tényleg minden trükköt bevetettem

A dm-es saját márkást tudom ajánlani, nem drága és tényleg jó.

Remélem neked is sikerül leszoknod.

2009. ápr. 24. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén rágom a körmöm én zselés épittet körmöt csináltattam és sokáig fenn volt majd leszedettem és 1.5 évig nem rágtam.Most sajnos elkezdtem megint de a zselés épittet körmöt ajánlom mert nagyon jó.
2009. ápr. 24. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én simán lelakkoztam úgy nem rágtam és már el is felejtettem...egyébként ha nem akarsz manikűrös menni vegyél a boltban körmöt és ragasztót és ragaszd fel magadnak
2009. ápr. 24. 14:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. ápr. 24. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
piros köröm lakk
2009. ápr. 24. 15:59
 8/8 anonim válasza:

08:43 mi a neve?

énis rágom:S

és a hajamra is joljönne.

én kiprobálnám.

2010. febr. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!