Ajánlana valaki nekem nagyon jó leszokási módszert a körömrágás ellen? Én már a körömkeserűt próbáltam, de valahogy egy idő után megszokom, hogy rajta van és ugyanúgy rágom.
en mikor elkezdtem leszokni a koromragasrol mindig ragcsaltam valamit,legtobbszor ragogumit,aztan mikor ez nem nagyon valt be mert csak egy ideig mukodott akkor ha pl.tvzes kozben eszrevettem,hogy megin ragom raultem a kezeimre,ez is egy darabig segitett de mindenhol nem ulhet az ember a kezere igyhat megintcsak kudarcot vallottam.a legsikeresebb es mostmar egy eve tartos sikert az hozott,hogy nagyon szegyelltem a kezeim,mert olyan munkam lett ahol emberekkel dolgozom es papirokkal dolgozom igy a kezeim figyelem kozpontjaba kerultek,ezaltal fejben el kellett dontenem es nehezen de sikerult.neked is sok sikert kivanok es kitartast es ,hogy sikeruljon megtalalnod azt az okot erzest am segiti ebben az elorejutasod,de minden a fejedben dol el!
23 eves no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!