Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Körömrágás! Mit tegyek?

Körömrágás! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
9 és 13 éves gyermekem folyamatosan rágja a körmét, iszonyat csúnya, és mások is szólnak érte. Hogyan szoktassam le őket? vmi egyszerű de nagyszerű ötletet kérnék, köszönöm! :)
2009. aug. 1. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem amikor kicsi voltam, akkor mondták, hogy vesznek nekem egy ilyen gyerekeknek való pénztárgépet ha leállok a körömrágással. Bejött nekik :) Leálltam, aztán ahogy egyre nagyobb lettem, rájöttem, hogy a fiúknak valszeg nem fog tetszeni a lerágott köröm x) Vagy egyik régi osztálytársam mesélte hogy neki bekenték erős paprikával a körmeit. Meg amikor még általánosba jártam akkor anya kifestette szépre a körmömet és akkor meg nem volt már erőm lerágni :)
2009. aug. 1. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Uhh, köszi szépen! Esetleg még valakinek valami frappáns ötlet?:)
2009. aug. 1. 15:13
 3/4 anonim válasza:
100%
Vannak erős, csípős ízű körömlakkok, direkt körömrágás ellen. Hasonló íze van, mint az erőspaprikánakXD Bevállt, csak ha jól emlékszem vízzel lejött. Ettől függetlenül ajánlom! :)
2009. aug. 1. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez furcsa, én (13) és az öcsém (9) is rágjuk a körmünket, és minket is le akar szoktatni az anyunk!:D Bár én egyedül is le akarok szokni.Demég nem tudom hogy:S
2009. szept. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!