Hol találok olyan körömlakkot ami körömrágás ellen van? (keserű lesz ha a számba veszem; vagy elég kl neve is . )
Előre mondom, sz@rt nem ér:-S
Legalábbis nekem nem vált be, azóta is rágom. 19 éve:-SSS
Szia!
Nekem Miss Sporty-s van. Ilyen átlátszó és fehér a teteje. Az van ráírva, hogy: "Körömrágás elleni ápoló lakk. Keserű íze miatt elveszi a kedvet a körömrágástól." Én a Rossmann-ban vettem, de szerintem mindenhol van ahol Miss Sporty-t árulnak.
Az árára már nem emlékszem, mert még nyáron vettem, de nem volt drága. És nekem használt is. De az íze tényleg nagyon rossz! xD
17/L
Anno én is vettem ilyet, de nekem se vált be.
Ellenben ami bevált, hogy formára vágtam a (megmaradt), körmöm, és valami szép élénk színű lakkal kilakkoztam, és mivel tetszett a végeredmény nem rágtam le. Most megint itt a vizsga időszak, tehát megint nincs körmöm, de már vettem új színű lakkot a nyárra:-)
megvettem ezt a "keserű körömlakkot" hát valami k*rvaszar :D:D:D nem tudom meddig birom vele de remélem jó sokáig :)
utolsó: nállam ez nm vált be :( kifestettem szépen, de ugyanugy leszedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!