Hol tudok pasztell zöld körömlakkot venni? (Képek lent. )
Netről nem szeretném rendelni, mert mindenképpen látni akarom élőben is, mielőtt megveszem. Ma néztem a DM-ben, Rossmann-ban és a kínaiban is, de pont most nem volt ilyen árnyalat. Ki látott mostanában ilyet valahol? (Budapesten)
Éna Claire's-ben vettem most, a Minty Green nevű árnyalatot. (Aréna plázában van az üzlet a Tally Weijl-lel szemben.)
-amit én vettem, az felkenve nem ilyen erős, de csak ezt a képet találta a google...
Amúgy a H&M-ben is van most egy újfajta szürkés-zöldes lakk.Annak sajnos nem tudom a nevét, de ha bemész, könnyen megtalálod, mivel nincs sokféle lakkjuk!:)
Felkenve egy icicpicit sötétebb, mint az üvegben - viszont a valóságban úgy 2-3 árnyalattal világosabb a lakk, mint a képen! Nagyon szép, pasztell színe van, leginkább ehhez hasonló:
Jól fed, de azt még nem tudom mennyire tartós. 795 ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!