Ha a stylistok megtudják csinálni hogy ronda emberúbl kihoznak 1 tök jó formát akkor ez fordítva is lehetséges?
Figyelt kérdés
értem ezalatt ha egy filmben megtudják csinálni a sminket, vagy éppen egy véres arcot akkor ugyanúgy eltudnak fuserálni pattanásokkal meg miteszerekkel egy jóképű embert ... ?2011. szept. 14. 20:47
1/7 anonim válasza:
biztos XD, jó kérdés....de ha szép valaki, akor a vonásai még ugyis megmaradnak, max. pattanásokal a fején.
2/7 anonim válasza:
Nézz meg egy brazil szappanoperát...mindig van benne egy csúnya lány, aki egyszer átváltozik szépséggé...vagy csak nézz jóban rosszban-t abban is vagón csúnya lány, aki majd egyszer szép lesz...
3/7 A kérdező kommentje:
Figyelj, hogy is érted most ezt? Hogy csúnyából szép? Mert a kérdésem az volt, hogy egy ember aki valójában jól néz ki, stylistok megtudják-e csinálni hogy kihozzák belőle egy undorítóbb pattanásos visszataszító formáját?
2011. szept. 14. 22:15
4/7 anonim válasza:
Először a szépet kell elcsúfítani, hogy utána megint szép lehessen...GONDOLKOZZ egy kicsit... [link]
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
A dögös és a dög nagyon jó példa erre. :)
7/7 anonim válasza:
hát nem tudom nekem elég sok olyan átalakítós műsor van ahol nem tetszik a végeredmény, de amúgy persze, hogy elcsúfítani is eltudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!