Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az ilyen műkörmös nőknek ez...

Az ilyen műkörmös nőknek ez komolyan tetszik vagy csak divat miatt van?

Figyelt kérdés

Metrón, villamoson szoktam látni hogy nyomkodják a tapis mobiljukat, de kínlódnak vele mert a műkörömtől alig sikerül. Látván ezt az emberek idiótának nézik szerencsétlent. Még azt sem mondhatnám hogy szép (pl: [link] mert ennél még egy egyszínű rövid saját köröm is szebb.

Gondolom nem csak a mobillal van ilyen gondjuk, minden másban is csak akadály lehet az ilyen köröm. De akkor meg minek? Ettől nem szebbek lesznek hanem nevetségesek. Vagy ők ezt nem veszik észre?

2011. szept. 14. 12:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

visszataszítónak találom a műkörmöt, ízléstelen és nem praktikus. amit az első válaszoló linkelt, kifinomult, igényes, egyszerű és nagyszerű. mi férfiak nem a körmöt figyeljük első sorban, de az én barátnőmnek is ilyen körme szokott lenni (natúr, fehér végű) és szerintem az nagyon szép :P

23 F

2011. szept. 14. 15:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell higgyem, hogy tényleg tetszik nekik. Hát ízlések és pofonok, van aki tud vele élni, van aki nem.

Személyes véleményem szerint se nem praktikus, se nem szép, főleg, ha valaki nem csináltatja meg kéthetente és lenő, lepattog, stb. Meg van, ahol tényleg nincs helye, egy iskolás lányon pl... nálunk is volt aki a körmei miatt bliccelte el anno a tesiórákat. Szánalmas. Meg múltkor egy pici gyerekes anyuka kínlódott, hogy kifújja a gyerek orrát, hát nem csodáltam, hogy a gyerek elrángatta a fejét, mert karmolt vele.

Az meg tuti, hogy ha meglátom, hogy nagy körmei vannak egy kozmetikusnak vagy fodrásznak, én azzal a lendülettel megyek ki az ajtón és keresek másikat.

A legszebb egy ápolt saját köröm, nem kell hosszú se, de ugyanazzal a nyűggel és költséggel megoldható lenne a szép köröm. :D

2011. szept. 14. 17:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt igen hosszú műkörmöm (karmom?), és abszolút semmiben nem korlátozott. Az érintős telefonnal meg sokkal könnyebb volt bánni úgy:D
2011. szept. 14. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tetszik nekik, hiszen képesek áldozatot hozni értük, nekem nem tetszenek ezek a műkörmök, de hát nem vagyunk egyformák, fogadd el:D
2011. szept. 14. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt amit a kérdező linkelt be másodiknak.Hát imádtam de voltak dolgok amik igen nehezen mentek vele...De azért mindent meg tudtam vele csinálni amit nagyon kell.Már nincs műkörmöm de még mindig iszonyatosan tetszik de már nem fogok csináltatni...Szóval a kérdésre válaszolva:igen tetszik az meg nem nagyon érdekel hogy divat vagy nem.Nem voltam vele egyszer sem nevetséges mondjuk szebb se lettem tőle.Na mindegy írkálhatnák még sokmindent de nem látom értelmét :) Az a véleményem erről hogy senkinek nem tetszhet ugyanaz...
2011. szept. 14. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg tuti, hogy ha meglátom, hogy nagy körmei vannak egy kozmetikusnak vagy fodrásznak, én azzal a lendülettel megyek ki az ajtón és keresek másikat."

Én fodrász vagyok. Hidd el, van munkám, hozzám járnak a trendi, igényes nők, akiknek szintén van műkörmük (kinek kicsi, kinek nagy, francia-színes, stb.) de attól még értelmes, művelt emberek. Az meg, hogy tudnak nagy körömmel élni, még egy plusz pozitív adottság:)Egyébként nekem az eredeti körmöm használhatatlan, nem képes megnőni, mert letörik, a körömlemez felválik. Kicsi körömmel nekem nehezebb, és nem is tartom szépnek a saját csoffadt kis körmöm. Szedtem már annyi vitamint, vérvételen is voltam, nincs meg az ok. Nekem gyenge a körmöm és kész..

2011. szept. 15. 11:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikusnak higiéniai okokból nem lehet amúgy sem műkörme, sem festett eredeti körme..bocsi..
2011. szept. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!