Szerintetek gáz ha valakinek Fila tagyója vagy? :D
Nekem is van egy 10éves táskám tőlük. De nem értem miért pénz kérdése ez a tescós fila dolog. Akkor mégis mindenki márkásat akar, ha megveszik. Engem nem érdekel a márka, azt veszem meg amelyik tetszik, és az ára is megfelelő (a kedvencem egy 1200-ftos kék alapon fehér pöttyös válltáska).
Ha valakinek nincs pénze márkás holmikra, akkor miért nem vesz egyet aminek nincs márkája, minthogy egy olyan tucatot vesz amire rá van írva, hogy fila, de minden második embernek olyan van? na ezt hívják sznobságnak.
Kedves Utolsó!.....
"Ha valakinek nincs pénze márkás holmikra, akkor miért nem vesz egyet aminek nincs márkája, minthogy egy olyan tucatot vesz amire rá van írva, hogy fila, de minden második embernek olyan van? na ezt hívják sznobságnak."<----- De ez sem az...:)
Hát igen...az ELVEK....És csak azért lett sz*r mert akciósan tudjuk megvenni...jó,én is már nevettem kínomban h mennyire sokan vették DE még jobban hogy mennyien űztek gúnyt belőle....közben meg minimum 2 van a családjukban.Mostanra ha megfigyeled nem igazán szapulják...ez is elmúlt,mint minden más....Decemberre nyoma sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!