Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz ha valakinek...

Szerintetek gáz ha valakinek Fila tagyója vagy? :D

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon tréé :D megszámoltam egy nap alatt 78 fila táskát láttam pesten :D azéért ez már durvaa. De modjuk vicces zsámolgatni :D
2011. szept. 10. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Converse egy nagyon jó márka. Nem gáz. Csak azt mondom hogy ebből a fikázásból kiindulva azt is legázozhatnám de egyiket sem teszem. Mindkettő jó márka kinek ez kinek az tetszik azt engedheti meg magának.
2011. szept. 11. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van de még a Tesco előtti időből. Szerintem MOL-os macija is elég sok embernek van ;)
2011. szept. 11. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy 10éves táskám tőlük. De nem értem miért pénz kérdése ez a tescós fila dolog. Akkor mégis mindenki márkásat akar, ha megveszik. Engem nem érdekel a márka, azt veszem meg amelyik tetszik, és az ára is megfelelő (a kedvencem egy 1200-ftos kék alapon fehér pöttyös válltáska).

Ha valakinek nincs pénze márkás holmikra, akkor miért nem vesz egyet aminek nincs márkája, minthogy egy olyan tucatot vesz amire rá van írva, hogy fila, de minden második embernek olyan van? na ezt hívják sznobságnak.

2011. szept. 12. 13:19
 14/16 Nyelvvizsgás válasza:
A Fila is jó márka nem azzal van itt szerintem a problem :) Csak a Tesco most elég nagy népszerűséget csinált neki ezzel...Mondjuk ez előtt is sokan viselték.Csak most nagyon fel lett kapva,hogy márkás táskát hord az ember,ráadásul tök olcsón.:O És hogy ez milyen ciki hogy spórolni próbál az ember......:O förtelem....Inkább vegyél drága holmikat a plázából,de ne leértékelten!! A mai világban sajna minden a pénzről szól :|| Na de hagyjuk is,eredeti téma a Fila táska :D /ja,a sznob az olyasvalaki,aki drága dolgokat vesz,éd nem áll le beszélni "alatta" lévő emberekkel :) /
2011. szept. 12. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:
kedves utolsó. ajánlanálak egy mikroökonómia órára hogy tudjad mit jelent a sznob... mmert nem az amit te írtál :) a fila táskáról meg annyit, hogy amit 10embernél többen látok azt ELVBŐL nem veszem meg... ha csak 3000 ftos táskára van pénzem elmegyek a kínai piacra és kész... nem olyat veszek h hú de márkás közbe meg kb rá van írva h szarér hugyér vette. birkák. a fila meg jól beégett eddig még tartottam valamire ezután egy kalap sz@rra max.
2011. okt. 19. 18:31
 16/16 Nyelvvizsgás válasza:

Kedves Utolsó!.....

"Ha valakinek nincs pénze márkás holmikra, akkor miért nem vesz egyet aminek nincs márkája, minthogy egy olyan tucatot vesz amire rá van írva, hogy fila, de minden második embernek olyan van? na ezt hívják sznobságnak."<----- De ez sem az...:)

Hát igen...az ELVEK....És csak azért lett sz*r mert akciósan tudjuk megvenni...jó,én is már nevettem kínomban h mennyire sokan vették DE még jobban hogy mennyien űztek gúnyt belőle....közben meg minimum 2 van a családjukban.Mostanra ha megfigyeled nem igazán szapulják...ez is elmúlt,mint minden más....Decemberre nyoma sem lesz.

2011. okt. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!