Szerintetek gáz ha valakinek Fila tagyója vagy? :D
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon tréé :D megszámoltam egy nap alatt 78 fila táskát láttam pesten :D azéért ez már durvaa. De modjuk vicces zsámolgatni :D2011. szept. 10. 21:40
1/16 A kérdező kommentje:
bosi mindenkinek a helyesirási hibákért :$
2011. szept. 10. 21:46
2/16 anonim válasza:
Ma én a belvárosban voltam a haverokkal és 120-nál abba hagytuk a számolást,szerintem ezek a táskák nagyon trééék.
3/16 anonim válasza:
Mióta a teszkóban van ez az akció, azóta tömegcucc. Nekem is van egy edzőtáskám, csak az a különbség, hogy én 2-3 évvel ezelőtt vettem meg az eredeti árán, és akkor szívesen hordtam, de mióta, ha felszállok a buszra és minden második embernek ilyenje van, már egyáltalán nem érzem különlegesnek. Sőt, már hordani is utálom azt a táskát, amire anno hónapokig spóroltam..
4/16 Nyelvvizsgás válasza:
Nem tré,csak tömegcikk lett belőle. Tesco gazdaságos,akciósan adja 30 pontért.De ha belegondolsz,nem csak a Fila táskát hordja szinte az egész ország.:D Suliban tesiórán is sokmindenkinek van kínai fekete tornacipője,de ez valahogy mégsem olyan felkapott téma.Divat az egész mindenség,annyi hogy legyenek márkás cuccaid méreg drágán,és nem akciósan,véletlenül se leértékelten.Mint minden,szerintem ez is le fog csengeni,egy 2 hónap és annyi neki.
5/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. szept. 10. 22:45
6/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. És ha valakinek nincs pénze és csak ilyet tud venni? Az gáz aki gáznak tartja... Istenem ez volt akciós a sok embert aki egy hülye márkajelért nem akar plusz 10 ezret fizetni azt már le kell nézni? Igen elmaradottak vagytok... És amúgy is nincs a fila-val semmi baj egész jó márkának számít. Az meg hogy sok van belőle kit érdekel. Én is tudnám számolni hány converse táskát látok egy nap... Most akkor az is tré? Mert minden 3. gyereknek olyan van.
7/16 anonim válasza:
Persze az nem tré mert az drága. Sok divatmajomféreg.
8/16 anonim válasza:
nincs vele semmi baj csak tömegcucc lett. és ez kit érdekel? nekem is van még a tesco akció előttről egy kocka alakú de attól még hordom mert tetszik. nincs mindenkinek pénze 30 ezres táskára. -.-"
SZÁNALMASak ezek az emberek akik azt hiszik attól lesznek menők ha cikizik a fila táskát.
9/16 anonim válasza:
Inkább az kezd egyre cikibb lenni, hogy naponta 30 ilyen kérdést kiirnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!