Mit gondoltok azokról a 14-16 éves lányokról akik snakebits-et viselnek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 23:02
11/22 anonim válasza:
TE tudod hogy akarsz-e ilyet:Nekem spec. nem tetszik!
12/22 anonim válasza:
lányokon nem szép. fiúknak jobban áll.
13/22 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik... 14 évesen nevetséges, de ha felnőttnek van akkor is csúnya
14/22 anonim válasza:
Az ilyen emo-s dolgokat utálom, de tetoválás és a piercing lehet nagyon szép (csak nem arcon), sőt én megbolondulnék érte, de nekem nem engedik. Ez van. De ha teheted, inkább másfajta piercinget válassz!
15/22 anonim válasza:
Szerintem igénytelen, csúnya... főleg egy lánynak.
17/L
16/22 anonim válasza:
Én szeretem a vámpírokat és ez kicsit hasonlít a vámpírfogakra, de kérem ez nagyon ronda!
17/22 anonim válasza:
Ez speciel, ami a képen van ronda... Ha lejjebb lenne kb fél centive4l és középen is lenne egy, akkor jó lenne. Bár ez stílustól is függ, egy metálos csajnak nem rossz. De egy 14-16 évesnek még nem igazán kéne...
20L
18/22 anonim válasza:
Nagyon tetszik:P de csak a tüske a karika már nem....
19/22 anonim válasza:
hát 16 éves kor után nem rossz de ilyen fiatalon elég hülyén néz ki :S
20/22 anonim válasza:
szerintem jól néz ki egyik évfolyamtáraósamnak is ilyen van és tesóm is ilyet akar 12 évesen én ha az ajkamba rakatnék én csak bal oldalra tetetnék de nekem jobban teccik a nyelvpiercing ézért azt csináltatom meg nyáron
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!