Fiúk! Mi a a véleményetek azokról a lányokról akik egyáltalán nem sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 01:04
1/3 anonim válasza:
Egy sminkes csaj is lehet csúnya, de egy egyáltalán nem festett is gyönyörű... :) Nem kell elítélni egyiket sem. Az mindenképpen jobb, ha kevésbé van sminkelve, mert legalább látni az igazi "arcát".
2/3 anonim válasza:
Lány vagyok, de az eddigi, illetve jelenlegi pasim nevében tudok nyilatkozni.
Őket egyáltalán nem zavarta, ha egy lány nem sminkeli magát, sőt, kifejezetten tetszett nekik.
Jelenlegi párom is imádja a természetességet, az erős smink kifejezetten taszítja, ő úgy van vele, hogy egy minimál smink belefér, de az is úgy, hogy természetesnek hasson.
3/3 anonim válasza:
Lány vagyok, de a barátom mindig azt mondja, hogy minek sminkelem magam stb. És ő is, mint az előttem írónak a barátja jobban szereti, ha nincs rajtam smink:) Szóval kb ugyanaz az, mint az előttem írónak 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!